Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WS

wandering star

13. 6. 2009 2:54
Osoba, o které hovoříte, není muž

Je to duševně nemocná žena.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

12. 6. 2009 15:35
Můj pohled: reakce na Vaši reakci

Drahá slečno,

   pokud Vás někdo přesvědčuje, že "hodit dítě v igelitce na mez je v pořádku", tak je buďto magor, nebo si z Vás dělá, velmi nejapnou, legraci. Každopádně i ženy, které svému dítěti ublížili vlivem laktační psychózy mohly být připraveny pro své dítě udělat všechno... ale nakonec máte internet a budete-li chtít opravdu "vědět", najdete si to. Není to "v pořádku", ale je to o to hroznější, že žena může tak hrůzný čin spáchat, aniž to vlastně chce udělat a čeká ji ještě uvědomění si co vlastně udělala, až se z toho psychického stavu "probere" /pokud někdo takový hrůzný čin udělá vědomě, není třeba o tom polemizovat/.

     Co se týče "těhotného muže": je známé, že je možné se narodit v mužském těle jako žena a naopak, což se řeší operací. Tento konkrétní člověk /kterým bezesporu každopádně je, ač se jeho duše s tím určitým tělem neztotožňuje/ prožil mnoho let jako žena.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

12. 6. 2009 15:35
Re: Můj pohled: reakce na Vaši reakci II.

Nevím zda si umíte představit čím takový člověk musel projít, možná jenom než identifikoval co se s ním vlastně děje + rodiče, reakce okolí...  Nastoupil léčbu a část operace změny pohlaví a měl to štěstí, že potkal někoho kdo ho přijal se vším všudy jako svého partnera. Vlivem okolností se nakonec stal otcem i matkou dětí v jedné osobě, kvůli partnerce /která děti mít nemůže/ a možná touze mít vlastní děti. Z mého pohledu je to v podstaté úžasné gesto svého druhu, rovné odnošení dětí parterům, kteří sami mít dítě nemohou, náhradní matkou /babičkou, sestrou apod./ Ať to zní jakkoliv, je to případ natolik ojedinělý, že vůbec nechápu Vaše rozbory a Vaše poslední věta mi připadá vyloženě hloupá. Není to přece propagace životního stylu, nová móda ani trestný čin, proboha, média z toho udělali senzaci a mají-li z toho ti dva alespoň nějaké peníze, potom jim je přeji. Buďte ráda, že jste žena, cítíte se být ženou, jste heterosexuální a můžete mít děti.

0 0
možnosti
L

lesicatko

12. 6. 2009 13:22
K tým tradičným hodnotám

Ale  ved u Vás vôbec nebadať stopy po nejakých hodnotách alebo tradičnej výchove.

Odmietate deti ale súčasne kibicujete do výchovy tým, ktorí ich majú ...nechápete že existuje aj laktačná psychóza  a deti v igelitkách budú, akurát sa dá znížiť ich počet, odsúdením tých nešťastníc ale určite nie...... máte akurát svoj názorový svet uzavretý pre to, čo sa Vám hodí - a teraz sa Vám zrejme nehodí predstava rodiaceho chlapa / ktorý je v podstate ženou /

Nič proti, len to nezvaĺujte na nejaké hodnoty, keď žiadne nemáte..

Len kopu kvázi moderných fráz napr ..." přijde dost nezodpovědné, pokud vím, že nemůžu novému človíčkovi zajistit to, co bych si pro něj představovala. ."

Toto je totižto klasická výhovorka.Za vašimi názorni je pohodlnosť.Ešte aj v myslení...

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009