Diskuse

Debordelizace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

p-e-t-t-a

27. 5. 2009 20:35
Dobrá zpráva

oblečení z krabic zmizelo dřív, než začalo pršet :-)

0 0
možnosti
N

nejedlo

25. 5. 2009 9:53
Dobré řešení!

U nás v Turnově máme rozmístěných asi 14 kontejnerů speciálně na textil. Hlavní je, že se v nich nedá hrabat. Použitelný čistý textil se zabalí do pytle a jde na charitu, ostatní na zpracování.  Nejhorší je, když tam přijdou " hraboši" popelnic, a druhý den vidíte své prádlo a šaty poházené a rozvěšené po kontejnerech a okolí.

0 0
možnosti
PZ

p-e-t-t-a

25. 5. 2009 9:51
V podstatě

s Vámi souhlasím, ale to je lépe proveditelné třeba v Praze, kde jsem to tak dělala :-) V menším městě, v neděli nemáte šanci to odnést na charitu, nebo do sekáče. Situace vyžadovala rychlé řešení, abych si to nedejbože nerozmyslela :-)) ale pozitivní zpráva je, že nepršelo :-)

0 0
možnosti
JM

Hucul

25. 5. 2009 9:22
Prodejte to do sekace!

Ma mila, setrnost se vyplati, nejen na penezich, ale i na svedomi. Ja bych nikdy nevyhodila pekne, zachovale obleceni, vzdyt je to prece skoda. Odkladat k popelnicim je riziko, obleceni jednou zmokne a uz je vse ztraceno. Muzete to odnest do second handu, vydelat si par kacek a nekomu jeste udelat radost, pripadne muzete celou krabici dat charite, at se maji jednou ti mene stastni dobre. ;o)

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009