Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Likvidace drobných pěstitelů probíhá bez povšimnutí už dlouho. Před časem na tržnici postávaly dopoledne babky, které prodávaly levně potraviny ze zahrádky čerstvě utržené. Tržnice byla zrušena (alespoň u nás) a nahradily jí farmářské trhy pořádané jednou za měsíc. Tam ovšem prodávají i obchodníci, které potraviny nakoupili v marketech. Rozeznat který je pěstitel a který překupník je nemožné.

1 0
možnosti
MP

Vtip je v tom, že EU= předehra NWO. Ta své úkoly plní za každou cenu bez ohledu na lidské životy.

0 1
možnosti
IN

Být či nebýt bit v EU?

1 0
možnosti
MK

Tohle je podle mě spíše otázka velkých pěstitelů, u malých je vymahatelnost takového zákona prakticky nulová, nasypu si do země co chci a co se jako stane? Budou chodit kontroloři kontrolovat statisíce zahrádek a testovat plodiny z jakého jsou osiva? Podobně je to třeba s autorským zákonem.

0 0
možnosti
Foto

problém je spíš v tom, že když zmáknou velkopěstitele, tak to na vás spadne časem také, protože osiva plodin alespoň občas kupujete nebo kupujete ty, které jste dosud nepěstoval

1 0
možnosti
PT

Tenhle navrh je tedy neskutecne Pitomi(o).

1 0
možnosti
AK

Jak dlouho budeme moct ještě mít svobodné myšlenky o tom, že EU v Bruselu dělá vše pro to aby tuhle evropskou civilizaci vyhladil? Není to zdaleka jen o jídlu, ale i o přistěhovalcích, kterých v některých zemích je více jak původních obyvatel. !!

3 0
možnosti
Foto

zemědělcům lze poradit jediné, zachovat se jako restauratéři v celé evropě ohledně bezdotykových baterií v jejich provozovnách, prostě toto nařízení vyfakovali a EU ho poté potichu zrušila;-D

0 0
možnosti
Foto

s těmi bateriemi se mýlíte. To nevymyslela EU, ale naši pitomci na ministerstvu. Byli papežštější, než papež. Podobné to bylo s tím balením koblih.

Proto to v tichosti zrušili.

0 0
možnosti
MP

Dnes se tomu můžeme smát, ale v Americe už to funguje. Navíc EU podepisuje s USA smlouvu o importu amerických geneticky modifikovaných potravinách. Jde skutečně o byznys, o MONOPOL jediné firmy na potraviny. Zahrádkáři a zemědělci pochopí, ale to už bude pozdě!!!

3 0
možnosti
JM

No,není nad volný obchod,protože ta smlouva není o monopolu ,ale o volném obchodu :-(

0 0
možnosti

15. 5. 2014 9:05

Bu bu bu

0 1
možnosti