Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ostrá

8. 3. 2010 17:20
Praktiky ČSSD - děs a hrůza

Popravdě od Paroubka už ani nic jiného  čekat nejde, nechápu voliče, kteří mu neustále dávají svoje hlasy - vždyť je to nejen odporný politik, ale také člověk... nic mu není cizí. Komentř k panu Rathovi si odpustím, asi by mi ho administrátor diskuze smazal, Bobošíková mi za to nestojí...

A ještě se dnes z novin člověk dozví, že se Paroubkovi nelíbilo, že se někdo vyjadřoval proti tomu aby si ze vzpomínkové akce udělal předvolební meeting a on si ty lidi nechal nafotit - kde to jsme!!!! !!

0 0
možnosti
PSO

Poslední slušný občan

8. 3. 2010 9:20
je to tak

at je autor za jakoukoli stranu, ma pravdu...to neni kritika konkurence, to je fakt....cssd se snazi ukazat kde muze...a propo...ani ta socha se sklanejicim se konem mi nepripada dustojna...

0 0
možnosti
P

Pantau21

8. 3. 2010 17:29
Re: je to tak

máte pravdu, je to jen konstatování, jakými vlastnostmi disponují naši političtí zastupci. čssd ani paní bobošíková je však asi nepovažujíe za špatné...některé strany se prostě drží hesla účel světí prostředky :-/

nesouhlasím s vámi vak v tvrzení, že by socha masaryka na sklánějícím se koni nebyla důstojná - pro mě je to naopak výraz jistého lidství a pokory, která mnohým, ne-li všem našim politikům naprosto chybí.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

8. 3. 2010 8:59
je mi líto,ale jste jen další v řadě:

Je lídrem kandidátky Věcí veřejných za Královéhradecký kraj.

Tak jste si zakritizoval a co má být?Váš program je jen kritika ostatních?

0 0
možnosti
O

ostrá

8. 3. 2010 17:22
Re: je mi líto,ale jste jen další v řadě:

máme něco vyčíst z vaší přezdívky? BOBO?!?!

0 0
možnosti
P

pesimista

8. 3. 2010 8:53
Jako hulváti se chovali jednoznačně

ti spostě hvízdající; vykládat to jak autor je bohapustá lež; jeho modruzi tady minulý týden dokázali dokonce tancovat na hrobě mrtvého socana.

0 0
možnosti
PK

Dorian Greene

8. 3. 2010 8:42
Masaryk a socialismus

Rath s Paroubkem jsou sociálnědemokratičtí arogantní prostituti. Nicméně současná ČSSD má kořeny v původní Sociální straně Českoslovanské, která propagovala myšlenky, k nimž se hlásil i Masaryk. I když je v čele současné sociální demokracie naprostý antipod pravého sociálního demokrata, je logické, že představitelé strany, která se hlásí k socialismu, vystoupí na pietním aktu k uctění Masarykova výročí.

Více můj blog: http://petrkubat.blog.idnes.cz/c/127201/Paroubek-recnil-v-Lanech-opravnene-Masaryk-byl-socialista.html

0 0
možnosti

daveking

8. 3. 2010 7:24
Proč lžete?

1) Jana Bobošíková se Suverenitou se nikam nevytratila, přijela hodinu před pietním aktem, byla tam celou dobu a stála vedle sokolských praporečníků a jako členka Svazu bojovníků za svobodu snad měla právo se akce účastnit stejně jako kdokoliv jiný, ne? Po odhalení pomníku pak společně s desítkou dalších lídrů Suverenity položila k soše květiny, vadí Vám to?

2) Písně, které zazněly z Bobobusu nebyly žádné pouťové písně, byla to slavná nahrávka písně Ach synku, synku Jarmily Novotné z roku 1942 z New Zyorku, kdy ji na klavír doprovázel Honza Masaryk, sokolský pochod Lví silou a obrozenecká píseň Čechy krásné, Čechy mé.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

8. 3. 2010 8:27
Re: Proč lžete?

Nenech se vytočit, i když mě také blogeři tohoto typu štvou. Ber to tak, platí je za to, kolikrát plivnou na Paroubka. Prostě volební kampaň něco stojí. Co je však opravdu problém se dá vyjádřit větou: Uvědomují si tito lidé, že armáda nezaměstnaných, okradených důchodců a lidí žijících hluboce pod průměrem prostě pravici volit nebude? A bude hůř.Kohopak asi budou volit, když na socdem společně naházejí bláto??

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

8. 3. 2010 0:37
Takže si to shrneme

Národ, tedy my všichni jsme si připoměli 160 výročí narození TGM. Někteří z nás měli tu možnost se slavnosti zúčastnit. Hejtman Střč.kraje (shodou sociální demokrat) promluvil na uctění památky a to právo měl jen proto, že dal na sochu peníze. Předseda socdem si nic nezaplatil, tedy to právo nemá. A co kdybych třeba já jako občan tohoto státu chtěla promluvit pár slov nebo zazpívat "Ach synku,synku..." také bych musela zaplatit?Zato kdo ruší pietní akt pískáním to je podle tebe borec?

"Demokracii už máme, tož ještě tak mít ty demokraty." TGM

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

8. 3. 2010 0:10
Hele,..

John by měl něco dělat s tou svou rétorikou o programu strany. Z eurohujerismu se nevyléčí , tak aspoň aspyrin na blbost.;-)[>-]

0 0
možnosti
V

veit

7. 3. 2010 23:50
A to je tak všechno

No, a to je tak všechno, co můžete. A co kinderstube?;-D

0 0
možnosti