Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jonathan 33

26. 10. 2009 18:24
a do dvou dnů

čtvrtina dlužníků zaplatila.

0 0
možnosti

o.kostal

26. 10. 2009 17:09
Sice souhlasim, ale!

" Ona poslední dobou jde slušnost stranou úplně " --- ale pozitivni je, ze je stale vice a vice lidi, kterym to vadi. Vidim to na na diskuzich i na blogu. Komunita lidi, kterym zacina vulgarnost i kriminalita politiku vadit je cim dal tim vic. Vcetne Vas i mne. Je to napriklad videt i na tom, ze se ODS jiz konecne chce zbavit Topolanka. ;-)

0 0
možnosti

NáhodněProcházející

26. 10. 2009 17:05
Novinar?

Jen pro doplneni. Nektere z tech hrobu nebyly placeny od roku 2002. Tedy sedm let si nekteri pozustali nevzpomneli, ze nekde lezi jejich mrtvi pribuzni.

Lide byli upozorneni vyhlasenim na obecni vyvesce.

Hroby maji lide pouze v najmu, nejsou v jejich osobnim vlastnictvi. Najimam-li si neco, je zvykem platit najem. At uz se jedna o hrobove misto, byt, auto ci cokoliv jineho.

Nebavi mne vase medialni hra, kdy se z dluzniku a neplaticu delaji chudaci. Oni nemaji jen prava, maji take povinnosti. A predevsim povinnosti. Tito konkretne k mestu, ktere jim pronajalo hrobove misto. Ale predevsim ke svym mrtvym pribuznym, kteri jim nestoji ani za to, aby pro ne udelali alespon tu sluzbu, ze jim zaplati klidne misto posledniho odpocinku. Nad takovym chovanim si kazdy slusny clovek muze jen odplivnout. Ja byt urednikem, udelam pred hrbitovem velikou desku a tam zverejnim jmena neplaticu vcetne cele adresy. Kdyz ostuda, tak poradna. Vsak si ji ti vasi "chudackove" plne zaslouzi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x
Scripto ergo sum.