Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

msat

9. 10. 2009 6:27
Jste opravdu hrdina!

Jsem ráda, že aspoň někdo má odvahu napsat o paní Holečkové pravdu. Divím se tomu hlavně potom, když vidím jak Královéhradecký kraj podporuje tuto osobu na popud lídrů velkých politických stran, kteří mezi sebou uzavírají různé pozákulisní dohody apod.Nevím jak moc to prospěje vaši kampani, ale u mně jste jako člověk výrazně stoupl.škoda, že v politice neexistuje víc takových lidí...

Jsem člověk, který ctí odvahu a jisté morální principy a proto nemůžu pochopit jak je možné, že takto viditelná korupce může neustále bez povšimnutí procházet. Taky nerozumím tomu, že kraj, který všude škrtá ve výdajích(zejména tam, kde by neměl),dotuje z našich společných peněz akciovou společnost, která má být výdělečnou organizací!!! A to vše i přesto, že většina jejich výdajů je nesmyslná.

Myslím si, že to by mělo zajímat všechny. Ruší se nám autobusové spoje, dávají menší prostředky na provoz škol apod.  a milióny zbytečných investic v zoo se dotují?Přeji vám hodně štěstí a díky za vaši práci.

0 0
možnosti
LV

otazkapreziti

7. 10. 2009 14:17
nosorožci bílí - záchrana

nosorožci bílí severní poddruh - na světě je dnes chováno celkem 8 kusů těchto úžasných tvorů ve 2 ZOO: WAP San Diego a ZOO a.s. DKnL. Záchrana těchto zvířat je možná za použití mnohých dostupných vědeckých metod: um.oplodnění žijících samic(asistovaná reprodukce), oplodnění samic jižního poddruhu samci severního bílého poddruhu - tedy hybridizace, mimotělní spojení samčích a samičích pohl.buněk a vložení zárodku do těl buď žijících severních bílých samic nosorožců, nebo do děloh jižních samic bílých nosorožců. Evropští vědci tyto metody úspěšně používají několik let, kdy výdsledkem jsou narozená, zdravá mládata v evropských ZOO.

Proč tedy  usilovat o transport těchto nesmírně vzácných, posledních zvířat planety do nebezpečné Afriky? Mělo by to smysl, pokud by v přírodě Sudánu nebo Konga žili ještě nějací divocí severní bílí nosorožci. V posl.2 letech není existence zvířat v divočině prokázána - není úporně protlačovaná translokace zvířat podivná? Ano, je.

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

5. 10. 2009 14:55
taky se bojím

kdo převezme po p. Fejkovi pražskou zoo. :-(

0 0
možnosti
A

Akire

5. 10. 2009 12:26
Napadá

mne otázka "Kdo za paní ředitelkou stojí "? a výzva :  Bůh chraň pražskou zoo! :-(

0 0
možnosti
LK

Libuschka

5. 10. 2009 12:54
Re: Napadá

Nejsem si jistá koho, myslím, že pana Tvrdíka nebo někoho takového je sestřenice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x
Scripto ergo sum.