Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kitten

13. 2. 2012 11:08
Typická reklama dokonce s odkazem na vlastní prodejní místo

To se tady může? Dobrá, připravím podpůrné texty na několik druhů mého zboží. Reklama už je zjevně povolena!

0 0
možnosti
JH

jhora

13. 2. 2012 14:37
Re: Typická reklama dokonce s odkazem na vlastní prodejní místo

Nezveřejnil jsem nic jiného, než recenzi na knížku a to je vždy reklama - na dobrou knížku dobrá, na špatnou špatná. Tahle knížka je podle mě výborná, obzvlášť pro určitý typ lidí. Odkaz míří na stránku PROFILU Davida Grubera a nikoliv prodejní místo (jeho eshop). Obsahuje informace relevantní k dané části textu a naprosto nijak nevybízí ke koupi na jakémkoliv konkrétním místě. Navíc malý detail - nejedná se o moje stránky, ale jeho. Co se týká vlastní propagace, tu jsem si nedovolil, pouze jsem dole uvedl, že kdyby o knihu někdo stál, na požádání pomohu (poradím konkrétní místo, kde lze koupit).

Po pravdě budu rád, když David Gruber díky mému článku prodá o pár výtisků víc - protože ta knížka je dobrá a užitečná. Dost mě mrzí, že hned první komentář je od někoho, kdo okamžitě předpokládá, že mi jde o skrytou reklamu a osobní zisk. Ale co už, HATERS GONNA HATE.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
Původem mimopražský, v Praze žije již osm let a i když se to podle fotografie nezdá, je mu 27 let. IT (a nejen IT) konzultant na volné noze. Zajímá se o politickou a ekonomickou situaci ČR. Chce se podělit o své myšlenky aby zjistil, zda je někdo alespoň částečně sdílí.