Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

3. 3. 2010 17:04
???????

Vy ještě věříte novinám a sledujete bilbordy ? ?!!;-D

0 0
možnosti
AH

nyny.

3. 3. 2010 16:59
checht

Vy evidentně o totalitní době a přijímání informací ze strany občanů nevíte naprosto nic. Ani nemůžete, soudě dle vašeho vzhledu - věku.Neznám člověka, který by sdělovacím prostředkům věřil atd.Tudíž článek je postavený na hlavu, byť by v něm s ohledem na kampaně současné i bylo zrnko pravdy.Nevím, co je to za módu, že o totalitě kriticky a rádoby informovaně píšou ponejvíce ti, kteří s ní nemají dospělou zkušenost.

0 0
možnosti
O

ostrá

3. 3. 2010 10:07
kampaň čssd šíleně jednoduchá

negativní kampaň čssd je vždy velmi jednoduchá a prostá a taky cílí na takové řekněme "povrchové" voliče... proto já jsem antiparoubkovský tip!!!!

0 0
možnosti
Z

Zabangovanbangem

3. 3. 2010 7:18
Už po přečtení prvního slova

v nadpisu jsem si myslel že to bude pěknej blábol. Mé tušení mě nezklamalo:-) 

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

3. 3. 2010 6:37
Nemáte pravdu

všechny strany, které vedly slušnou a nekonfliktní kampaň, ve volbách poslední doby propadly. Naopak strany které strašily, pomlouvaly, urážely, ve volbách slavily úspěch.

-

Dokud bude volič na takovou kampaň slyšet, strany jí budou provádět. Chtějí totiž vyhrát. Až nastane ta doba a voliči tyto urážlivé kampaně zavrhnou a strany s těmito kampaněmi nezvolí, pak dojde ke změně. Do té doby strany dávají voličům to, na co slyší. Bulvár.

0 0
možnosti
JH

jhora

3. 3. 2010 9:42
Re: Nemáte pravdu

Ano, propadly. Jsem ale toho názoru, že by to neměl být důvod k rezignaci na slušnost a poctivost, že je nutnost to zkoušet dál... dokud si volič nezvykne, že to jde i slušně - pak snad přestane slyšet na pomlouvačnou kampaň...

0 0
možnosti
K

kaktusak

3. 3. 2010 1:13
Dá se po 20 letech všechno svádět na komunisty?

Třídní boj v kapitalismu objektivně existuje. Propagandou je jeho popírání.

Před rokem 89 se dalo velice dobře číst mezi řádky, takže lidé měli lepší přehled o realitě, než v dnešní době manipulativních "svobodných" médií.

I dnes je potrestán ten, kdo se postaví proti režimu (proti "základním demokratickým hodnotám").

0 0
možnosti