Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

marek018

26. 11. 2010 9:25
Zdravím

karmu jsem vám dal, už protože mám o vás povědomí ze slávistických novin. Osud Slavie není lhostejný asi žádnéme slávistovy, to kam zmizely všechny ty prachy, kór když poslední 2 rozpočty byly v plusu, to je záhada. Opravdu vidím boční únik a to nemalý.

O Suchém Platil řekl, že už se prodal a prachy nejsou. Použity na provoz klubu( skvělé a definující formulace). Takže supr.

já vidím jako jádro všeho zla Rosena. Vymyslel fintičku na ENIC, víc o tom píšu ve svém blogu z pondělí, nevyšla a místo, aby ukázal, že je chlap, tak chce, at si to zasanuje sám klub a on dělá, jakože se ho to netýká.

To že nedoleje ani peníze na platy je trestuhodné, už jen čekám, kdy začnou hráči počínaje Trappem rozvazovat smlouvy z důvodu 3 měsiců bez peněz.

A to, že jsme manažerští mágové, to je jasný. Ragued s Belaidem by se jistě dali solidně prodat. My je ale zdrbeme do mrtě v novinách a pak je jistě každý koupí. No škoda slov, tahle nemoc zmizí až s novým majitelem. Bohužel

0 0
možnosti
H

honzahoff

26. 11. 2010 11:49
Re: Zdravím

Marek Papež? Oba vaše blogy k tématu jsem četl, pokud mě paměť neklame, tomu pondělnímu jsem karmu dával a tomu z konce září nikoliv.

S tou fintou na ENIC, to už se těžko dohledá, ale jestli tam něco bylo, tak je docela možné, že to je Rosenova odpovědnost, vidím ho jako dominantního funkcionáře přitom přechodu od ENICu do nové situace (LM, tituly, rozpad).

Hodně jsem toho dovysvětlil v reakci o kus níže. Mám ale obavu, že ti nejvíc přeplácení hráči dobrovolně smlouvy nerozvážou. Pořád je lepší nechat si nabíhat soudní nárok na výraznou sumu, než si někde sjednávat třetinovej plat, byť včasnej. A pokud to někdo rozváže, tak pochopitelně ti lepší s potenciál. A kam řadit Trappa? Těžko říct, ale kdyby ho tréňa nechal hrát stabilně na defenzivní záloze, asi bysme si ho brzy oblíbili jako toho z méně špatných.

0 0
možnosti
K

kili

25. 11. 2010 21:27
Já jenom moc

nechápu, proč jste dospěl k závěru, že Rosen je ten "hodnej" a Doležal vychcan. Netuším, co tam bylo nebo nebylo v tom divném trojlístku, ale to, co po odchodu Doležala nadále předváděla dvojice Rosen, Jarolím, mi nepřišlo jako snaha něco s tím zoufalým stavem udělat. A utvrzuje mě v tom i to, že po konečném odejití Jarolíma na jeho místo dosadili v podstatě jeho kopii, která dělá stejné nesmysly, jako jeho "učitel" (když vynechám tu okolnost, že v současné finanční kondici sem pořádného trenéra těžko dostanou).

0 0
možnosti
H

honzahoff

26. 11. 2010 11:42
Re: Já jenom moc

Já do toho moc nevidím a trochu spekuluji. Ale jen chci podotknout, že tříleté účinkování Doležala se kryje s obdobím, kdy se prošustrovalo nejvíc peněz. A naopak, že Rosen stojí jako klubový funkcionář i za ozdravným obdobím 2005 - 2007. A také to, že na rozdíl od Doležala je v klubu stále na očích a musí si ,,vyžrat´´ ty nenávistné reakce příznivců Slávie. Jaký je skutečný podíl viny, to ví bezpečně málokdo, stejně tak nelze upřít Rosenovi odpovědnost, že Doležala do společného podniku přivedl. A Rosenovo lpění na Jarolímovi je dvousečné - polovina Jarolímovy epochy byla do kopce a polovina z kopce (míněno výsledkově).

Určování konkrétních viníků minulých chyb ale nebylo hlavním cílem mého článku.

0 0
možnosti
PK

Edward The Iron

25. 11. 2010 18:28
Co to je "Slávie" ?

Ačkoliv s obsahem článku v zásadě souhlasím,jedna věc mne velmi dráždí:Neexistuje žádná Slávie,alespoň v Čechách ne!!! Slavia,popř.Slavie!!!

0 0
možnosti
H

honzahoff

25. 11. 2010 18:37
Re: Co to je "Slávie" ?

Když nějaký Bohemák píše o Bohemians, drží se také názvu Bohemka.

Ale je pravda, že mě slovo ,,Slávie´´ asi dříve štvalo, ale časem jsem ho sám přijal. Proti gustu žádný dišputát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2074x
Začínající učitel matematiky, rodilý Pražan a stále ještě mladý člověk, který občas nedokáže mlčet. V diskusích vystupoval jako honzahoff. Ale nový diskusní účet na idnesu nemá - nač prokrastinovat více, nežli je nezbytně nutno?


FUNDOVANĚJŠÍ POLEMIKY A PŘIPOMÍNKY JSOU STÁLE VÍTÁNY NA NÍŽE UVEDENÉM E-MAILU!!!


Komentáře pod články si autor se zájmem přečte, ale to je asi tak všechno...