Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

100dukátů

8. 3. 2011 15:28
Nekopa Rezek

nedá penaltu a ty tu hledáš chyby všude možně.

0 0
možnosti
H

honzahoff

8. 3. 2011 15:58
Re: Nekopa Rezek

Jak to souvisí? Nějak nechápu...

0 0
možnosti
PK

pavel kula

7. 3. 2011 20:47
Já říkám už dlouho, že ofsajdy by se měly zrušit.

Když se vezme v úvahu, kolik gólů - a důležitých -  padlo z ofsajdů, a přitom byly uznány, a naopak kolik gólů nebylo uznáno pro domnělý, nebo "přehlédnutý" ofsajd, tak by bylo lepší je zrušit. Kdyby zůstal nějaký hráč "za bukem", tak by tam s ním prostě musel zůstat i obránce, bylo by víc prostoru pro technické hráče a utkání by nekončila 0:0 ale 5:5. Komu by to vadilo?

0 0
možnosti
MM

mauritius13

7. 3. 2011 18:03
Ehm

Diskutovat pod článkem, kde autor konstatuje, asistent píská... resp.tápe zda "to" byl buď Kovařík či Moudrý, a to i při faktu, že jeden z nich je stále hlavním a druhý pořád mávajícím asistentem, je zjevně a očividně marné.

P.S. k těm asistentům, kdo kde stál je ke zjištění velmi snadno. První se píše hlavní, druhý asistent 1 a třetí asistent 2. Lajna jedna je pod hlavní tribunou, lajna dvě naproti. Jak prosté

0 0
možnosti
RP

Rudolfova pritelkyne

7. 3. 2011 17:23
Tohle byl úmysl.

Jsou mezní situace, kdy je snadné být generálem po bitvě. Člověk to vidí zpomaleně ze záběru dvou nebo tří kamer, ale rozhodčí to vidí jenom jednou, nezpomaleně a třeba ne v nejvhodnějším úhlu. Ofsajd je třeba dvaceticentimetrový nebo naopak do něj těch dvacet centrimetrů chybí a navaíc tam byla skrumáž. V takoavém přípqadě se dá chyba rozhodčího omluvit. Ale tato situace byla jasná. Nebyl tam jeden obránce, ale dva, rezerva tam byla dobré dva metry, skrumáž tam nebyla a navíc se to stalo poblíž čáry, která jasně vylučuje zkreslení pod úhlem pohledu. Tohle bylo natoalik evidentní, že se nemohlo jednat o omyl nechtěný. Tohle byl jasný úmysl.

0 0
možnosti
MN

boruvka

7. 3. 2011 19:19
Re: Tohle byl úmysl.

Taky to tak vidím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2074x
Začínající učitel matematiky, rodilý Pražan a stále ještě mladý člověk, který občas nedokáže mlčet. V diskusích vystupoval jako honzahoff. Ale nový diskusní účet na idnesu nemá - nač prokrastinovat více, nežli je nezbytně nutno?


FUNDOVANĚJŠÍ POLEMIKY A PŘIPOMÍNKY JSOU STÁLE VÍTÁNY NA NÍŽE UVEDENÉM E-MAILU!!!


Komentáře pod články si autor se zájmem přečte, ale to je asi tak všechno...