Sluchátka Beats by Dr. Dre Tour originál, nebo fake

Na co si dát pozor při koupi a jak vypadají opravdová sluchátka Beats by Dr. Dre Tour. Zde je pár postřehů.  

Zvuk originál - Silné neodymové magnety zaručují obrovskou rychlost přitažení membrány zpět. Také tím je zvuk naprosto přesný a čistý. Extrémě hluboké basy a až ječivé výšky. Ty mám rád, ale při poslechu těchto sluchátek, bych je na EQ dokonce ubral. Žádná jiná charakteristika mě nenapadá. Styl hudby a cílová skupina uživatelů těchto sluchátek jsou jasné.
Zvuk fake - Slušné basy, slabší výšky. Nejasná orientace. Zde bych chtěl poznamenat, že běžný posluchač, 128kář, nemusí být úplně zklamaný. Samozřejmě, dokud si neposlechne originál.
Provedení originál - Zpracování je prvotřídní. Neexistuje jakákoli chyba, či nepřesnost.
Provedení fake - Pokud se vám zdá, že je někde nepřesnost, je to zaručeně fake. Plochý kabel je z jiného materiálu, má lehce jiný odstín, ale poznat to lze teprve, pokud máte oboje sluchátka vedle sebe. Jasně to lze poznat podle červeného béčka na sluchátku, které je jakoby perleťové a krystalické. Dalším znakem je jiný typ písma sériového čísla na jacku.
Balení originál - Papírová krabička s magnetem, kvalitní kulaté pouzdro.
Balení fake - Zde si dovolím tvrdit, že balení je dotaženo opravdu k nerozeznání. Vše je tak, jak má být. Kvalita kartonu, magnet, pouzdro...
Závěr - Je to až neuvěřitelná drzost, ale některé eshopy nabízejí tato sluchátka za cenu okolo 1500Kč, s možností registrace. Následně vám přijde poděkování za nákup! Paradoxně si dovolím kacířskou poznámku. Pokud seženete dobré faky Beats by Dr. Dre Tour do “litru”, MOHOU to být sluchátka zhruba do této hodnoty. Nehrají kdoví jak, ale vašimi kamarády budou Lady Gaga, Usain Bolt, Eminem, David Guetta, Skrillex... . A to se jistě cení :-) Chcete-li opravdový zvukový zážitek je třeba zaplatit víc jak trojnásobek.

http://www.beatsbydre.com/

Na odkazu niž je uvedeno, že pouzdro má obrácený zip, gumičky do ucha jsou ve dvou sáčcích, zatímco originál v jednom atd...
http://www.youtube.com/watch?v=Fm3mJYQoaM4

http://goo.gl/bD0TD

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hajek | pátek 28.12.2012 16:00 | karma článku: 13,08 | přečteno: 12864x
  • Další články autora

Jan Hajek

SEX, ZBRANĚ, DROGY... A AUTOMOBILKY

20.1.2020 v 20:01 | Karma: 7,84

Jan Hajek

Jak bojovat proti terorismu?

20.8.2017 v 19:30 | Karma: 23,49

Jan Hajek

Závody kamiónů na dálnici D5

1.12.2013 v 18:30 | Karma: 26,57

Jan Hajek

EXISTUJE ZÁZRAK?

18.11.2012 v 17:00 | Karma: 11,26