Žít Brno zašlo dál než předrevoluční komunisti

  Na Českou republiku se valí horda aktivistů, kteří ji zničí svým sociálním inženýrstvím. Začinají v Brně. Podobné sociální experimenty naoak vedly ještě k větší chudobě obyvatelstva.

Žít Brno se rozhodlo dát zadarmo 50 státních bytů lidem, kteří nic nedělají o nic se nestarají a jen svým způsobem života ohrožují běžné obyvatele, kteří živí rodinu a platí daně. Běžní bezdomovci si svůj životní styl vybrali sami a těžko  dokáží v podobném bytě žít.

Žít Brno se definitivně zbláznilo a s nad opravdu věří, že lidé, kteří si vlastní prací a úsilím nevybudovali své rodinné hnízdo, si ho budou vážit. 

 

Jako bývalý radní hlavního města Prahy jsem měl na starosti bezdomoveckou problematiku a mohu potvrdit, že cokoliv je zadarmo nefunguje a zcela demotivuje osoby, které si na své bydlení vydělali. Je to nehorázný podraz na lidi, co si vzali hypotéky, chodí do práce a  živí své děti.  

Žít Brno rozkrádá naše daně a vyhazuje je lidem, možná svým voličům, na jejich bezstarostný život.

 

Takže nic nedělejme nic neplaťme a čekejme až se stát postará.

 

Bezdomovec potřebuje tvrdou ruku. Sám si musí vybrat jestli chce dobrovolně nastoupit program, který ho vrátí do běžného života. Bezdomovec nesmí svým životním stylem ohrožovat zdraví a bezpečnost řádných a pracovitých občanů. Proto jsem navrhoval speciální sociální centrum  s teplem, s vodou, se světlem a s teplou polévkou. Ti co se chtějí vrátit do běžného standardního života musí na sobě pracovat a svým dílem se musí zapojit i rodina

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiři Janeček | pátek 18.3.2016 14:22 | karma článku: 41,46 | přečteno: 3035x