Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

podepsat a požadovat urychlené přijetí do EU

doufal jsem že EU rozbije už Řecko, uprchlíci to udělají určitě, ale je dobré mít ještě záložní variantu

RvEURv

0 0
možnosti
PD

Komunisté mohou ne žádat, ale jen donekonečna zdvořile prosit o odpouštění za to, co této zemi a jejím lidem v minulosti provedli. Ikdyž jste v té době nežil, z jakého důvodu jste se do této zločinecké organizace hlásil?

3 0
možnosti

Pan autor mi připomíná slepce, pro kterého svět končí za dveřmi pokoje. Pro autora asi české zájmy končí za Lanžhotem. :-)

3 2
možnosti

Autore, a kdo prosadil Asociační dohodu České republiky a EHS??? Nějaký Zieleniec, ministr zahraničí a nějaký Klaus, předseda vlády:

http://www.zakonyprolidi.cz/cs/1995-7

Tak co, vezmeme do rukou šutráky a půjdeme je hodit po Vaškovi Klausů, ne? ;-D

1 0
možnosti
MS

Kdyby takto uvažovala celá EU před přijetím skupiny východoevropských zemí ( = považovala by je za ohrožení ekonomické stability EU), nikdy bychom se do EU nedostali. :-P

4 1
možnosti
Foto

Mně úplně stačilo "vysvětlení" Kalouska v rozpravě v Parlamentu k tomuto bodu ve smyslu - "Diktátor Putin je proti této asociační dohodě a my mu nesmíme udělat radost!".

Myslím, že tím je řečeno vše.

6 1
možnosti
VR

Je zajímavé, jak blízko mají k sobě názory lidí, kteří se zaklínají pravicovým konzervativismem a skalních komunistů. To je tak obtížné pochopit, že hlasování o asociační dohodě není totéž, co hlasování o přijetí za člena EU?

Turecko má asociační dohodu podepsánu již od roku 1963! Od té doby uběhlo 52 let a Turecko stále není členem EU a jeho naděje na přijetí jsou i nadále velice malé.

5 1
možnosti
AG

A94l72e89x 25G27r10e84g79o13r

18. 9. 2015 13:04

No to jistě. jen záleží na znění a podmínkách oné asociační smlouvy, že?

A zrovna tahle smlouva není pro EU nijak zásadně výhodná  a už vůbec není vyvážená. Tedy podle toho mála , co je o ní k dispozici. Pokud vín, tak nikde nenajdete tuto smlouvu kompletní včetně všech jejích dodatků.

Parlament o ní hlasoval jen v její základní podobě . Vše ostatní a podstatné jde mimo jednotlivé státy. Je to potom jen otázka rozhodnutí z Bruselu.

0 0
možnosti
Foto

J71a76k45u64b 11R81o51t67h

18. 9. 2015 11:30

Jste jasným dokladem toho, proč není možné volit pidistraničky a odtržené sektáře. Zde na blogu je vás takových fůra a jeden vedle druhého samý dumajev a bystroň, doslova smršť moudra a relevance.;-D

9 1
možnosti
VK

Víte co mají všichni kremlini včetně vás společného? Nechápete rozdíl mezi asociační dohodou a přístupovou smlouvou. To je přitom tak obrovskej rozdíl, že kdybyste to znal, tak byste nás neobtěžoval touto hloupostí.

9 2
možnosti
Foto

A zaslouží si Ukrajina asociační dohodu? Kdyby se to bralo poctivě, tak ani náhodou. Je třeba přimhouřit obě oka, resp. oči

6 4
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik