Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J51i25ř50í 41K71r84á97m

4. 4. 2013 15:04

ODS se historicky znemoznila diky sve vlastni blosti reprezentovanou krytim vsech moznych lumparen co jich existuje. Proste o nejake panoptikum skladajici se ze Drobilu, Daliku, Novaku, Kocouku, Bemu a spol uz nikdo nestoji. ODS je mrtva pro volice jelikoz na ne dlouhodobe kaslala . Tak ted volici udeleli hnedou kartu  ODS. A neni rozhodne nahoda, ze o ODS uz nikdo nestoji. Leda tak jako o ucastniky Zombie Walk, tam by se mozna uplatneni naslo.

2 0
možnosti
Foto

ProPřírodu!!!

"Tomu už schází skoro jen: Kdo nejde s námi, jde proti nám."

Milý autore, fakt jsem netušil, že budu ještě někdy číst takovou trapnou "náborovku" od člověka, který tvrdí, že je pravicově zaměřen.

Žádná sebereflexe, žádný nástin přijatelného východiska, nepravda o rušení oblastních sdružení v Praze - zkrátka tradiční: buďte za námi a s námi, my vám slíbíme cokoliv.

ODS už naneštěstí nemá jinou šanci, než se dostat na dno a vyházet kmotry a nebo bez fanfár odejít na politické smetiště.

První varianty evidentně není schopná, takže.....

0 0
možnosti
Foto

Pane Janečku, hlavní problém ODS od počátku (tedy od samého vzniku) je to, že přes relativně pravicovou rétoriku, vždy reálně dělala politiku levicovou. Takže již od poloviny 90. let považuji ODS za stranu umírněné levice. Ač jsem pravičák, mám i známé, kteří tíhnou spíše k levici. Když se mne ptají, jakou levicovou stranu mají volit, protože ČSSD je pro ně příliš dryáčnická, vždy poradím ODS. Bohužel je natolik ovlivňována mafiány, že ani to pro ně není alternativa. Až se zbavíte mafiánů, budete pro inteligentní LEVICOVÉ voliče volitelní.

1 0
možnosti
Foto

rád bych, ale už to nejde

1 0
možnosti
Foto

......ODS je idea. Idea, že se lidé mají postarat sami o sebe, mají být sami za sebe odpovědní, že stát má do jejich životů zasahovat co nejméně, že schopnosti a úspěch mají být odměněny…možná to tak kdysi bylo a ještě dnes to profláknuté ksichty takto tlačí do médií, jenže dělají naprostý opak. I naprosto pitomým dojde po určitém čase, že je zde nějaký rozpor. ODS pomůže jediné. Smířit se s tím, že příští volební období bude v opozici a využít ten čas na důslednou očistu. Zbavit se korupčníků a neschopných, kteří svou neschopnost už mnohokrát prokázali. Ty hezké řeči musí začít říkat jiní lidé, než ti spojení se současnou mizérií, těm současným to už dávno nikdo nevěří.

2 0
možnosti
DS

No, spousta členů ODS jsou lidé typu "bývalí komunisté". Jako pravý komunista Vám můžu říci jedno - Ti, co myšlence věří, v ní vytrvají. Největší větropláštníci už pravděpodobně přeběhli. Pokud je vás míň, znamená to, že máte větší vliv. Najděte tvrdé jádro. Vyměňte vedení, se kterým nesouhlasíte. Obroďte stranu a vybudujte ji novou, na základních ideálech bez přívlastků.

Naučte se, že vyjít někomu vstříc, je synonymum ústupku. Naučte se ustupovat, ale s mírou. Jak bylo kdysi řečeno: "Rusko je veliké, ale ustoupit není kam. Za námi je Moskva." Vytvořte si piedestaly, kam jiný nemůže vkročit, které nevydáte. Protože politika je kompromis, za který se neustupuje.

Jaký to bude mít důsledek? Konsolidujete politiku strany. Zjistíte, jestli Vaši stranu dané subjekty podporují pro názory nebo pro moc. A co je hlavní, v mnoha případech se nedohodnete s koaličními partnery. Výsledkem bude stabilnější podnikatelské prostředí, které je dle mého názoru pro podnikatele vhodnější, než šíbování s daněmi, protože mu umožňuje plánovat záměry ve střednědobém horizontu.

1 0
možnosti
IH

vy musíte trpět nějakým zvláštním druhem slepoty, protože jinak si vaše naivitu nedokážu vysvětlit...slušný člověk ve straně jako je ods už dávno nemůže být... a že používáte ty otřepané fráze o svobodě, zodpovědnosti nebo dokonce o tom, že schopnosti a úspěch mají být odměněny - tomu se nedá ani zasmát a je to především zásluha ods a jejich členů, že tomu už dnes nikdo nevěří... jediné v čem zasloužíte pomoci je, že velmi brzy zaniknete... vaši členové se jistě transformují do další podobné partaje a budete vesele škodit dále, protože o nic jiného vám nešlo a nejde

1 1
možnosti
PK

Není zrovna autor jedním z profláklých členů kvůli kterým spadla ODS tam, kde v současnosti je? :-(

2 1
možnosti
MO

NE !!!  Jako bývalý volič ODS a současný drobný podnikatel říkám že NE ! Nebudu volit stranu prolezlou kmotry a korupcí - a můžete si za to sami....

5 1
možnosti

Kdysi dávno jsem v ODS byla - jenže kvůli kmotrům (kterým se tak tehdy ještě neříkalo, ale dělali to samé, co ti dnešní), jsem odešla. Problém je v tom, že dokud tam ti kmotři budou,,většina těch řadových členů odejde. A nejde jen o ty kmotry mediálně zviditelněné - ODS má své kmotry v podstatě v každém okrese. Jsou už roky na radnicích, kde ovládají různé "obchody" uzavírané tak, aby z nich něco "káplo" jak jim osobně, tak i stranické podkladně. A lidi to vidí - a proto preference klesají. Ráda bych u nás viděla silnou pravicovou stranu - momentálně totiž nemám koho volit - jenže přestávám věřit, že se ODS podaří své jméno očistit. Kmotři mají totiž pořád větší moc...

5 0
možnosti

J35a47n 66Č84a74p82e14k

4. 4. 2013 10:14

Kvůli kmotrům jsem odešel ze soc.dem.a hlavně plno komunistů,snad každý třetí

2 0
možnosti