Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Pne Janečku, to co píšete je úplně mimo realitu:

"plní funkci objektivního a vyváženého zpravodajství a jsou „hlídačem“ demokracie."

Realita je:

pořady typu "udělám cokoliv" nebo "taxi"

dětský kanál ??!!

V televizních zprávách na ČT se objevují samozvaní komentátoři, žádné nezaujaté a nekomentované zporavodajství Sportovní kanál je nonsens nade všechny Strany které demokraticky dostaly více než dvě % hlasů nemají do televize přístup atd atd atd

1 0
možnosti
PM

ČT rozhodně není objektivní a vyvážená. Já televizi doma už 5 let nemám a mít nikdy nebudu. Proč bych měla platit poplatek za něco, co nemám? Je to absurdní.

1 0
možnosti
MB

M55i73l77o66š 40B18é31m

5. 2. 2014 9:02

Tedy politik rozhodne, co si občané zaslouží? Už jenom podle tohoto budu vědět, kam si Občanskou konzervativní stranu zařadit.

1 0
možnosti
Foto

Pane autore účel prostředky nesvětí.  Pokud je něco zločinem,  násilí páchané na lidech.  Pak těžko nastává situace, že toto násilí se stává prospěšným činem, jelikož zabraňuje nějakému dalšímu násilí, nebo něčemu jinému.  Takto si zdůvodníme jakékoliv státní násilí vůči jednotlivci a zamotáváme se do morálního relativismu.   Násilí je ospraveditelné jen v případě sebeobrany.

Momentálně vychází na Mises.cz  překlad od Molyneuxe o definování obecně platné morálky takzvaného univerzálně preferovaného jednání.

http://www.mises.cz/clanky/univerzalne-preferovane-jednani-i-predmluva-1360.aspx

1 0
možnosti
JV

Český rozhlas a Česká televize přináší díky přímým poplatkům od občanů ČR vyvážené zpravodajství, může se zabývat a zabývá se nevýdělečnou osvětovou, kulturní a vzdělávací činnost.

Jestliže těmto slovům věříte. tak si plaťte. Asi budete jediný kdo na tahle dávno zprofanovaná média přispěje.

1 0
možnosti
FS

Autore,díváte se někdy na "výkony" moderátorů na ČT 24? To není informování,ale vnucování svých ideologických názorů a účelové lži.

1 0
možnosti
JH

pan posnidal vtipneho pyre, coz?

"plní funkci objektivního a vyváženého zpravodajství ajsou „hlídačem“ demokracie" - to tak leda ve snu a uz leta....jsem ochoten platit CRo, kdyz zrusi Radiozurnal, ktery je otresny.....zbytek stanic ja naopak kvalitni....CT zrusit bez nahrady

1 0
možnosti