Sobotkova vláda vstupuje do truchlivého finále. Co dala Česku dobrého? Nic

Současná vláda premiéra Bohuslava Sobotky, která Českou republiku řídí již čtvrtým rokem,  se snaží manipulovat davem. A jen uplácet dávkami ve svůj prospěch.

  Chřadnoucí koalice voličům vnucuje myšlenky,  že se mohou  mít všichni stejně dobře či, že  mohou všichni získat stejné vzdělání bez ohledu na nadání a píli jedince.

Výsledkem této aktivisty je diskriminace střední třídy, na které ve vyspělé Evropě stojí ekonomika. Boření tradičního školství, které dříve reagovalo na potřebu trhu i studentů a ne naopak. Svébytným sociálním inženýrstvím vláda nabourává i tradiční chod rodiny.

Špatná  demokracie, kterou současná vláda propaguje,  má jeden zásadní nedostatek. Dav s vidinou lepšího života bez práce dokáže zcela rozbourat fungující systém. Je ironií osudu, že se nakonec zhorší životní situace všech poctivých lidí. Velká francouzská revoluce, bolševická revoluce v Rusku, nástup fašismu nebo únorový převrat 1948 jsou toho smutným důkazem.

V Česku chybí opravdoví konzervativci, kteří by obnovili tradiční fungování rodiny a zavedli férové politické prostředí bez zbytečných byrokratických zásahů ze strany státu tak, aby mohli naši občané plně uplatnit své schopnosti. Doufám, že se jich brzo dočkáme...

Autor: Jiři Janeček | neděle 29.1.2017 21:13 | karma článku: 34,85 | přečteno: 1189x