Snížením daní by se nadechly mnohé rodiny

Snížením daní by se nadechly mnohé rodiny, kterým by každá další tisícovka pomohla zvládat současnou situaci. Imigrace je zlo, které zničí Českou republiku

 Současná vláda svoji neschopnost a špatné ekonomické výsledky nakonec svede na uprchlickou vlnu.

Je až neuvěřitelné, jak současná vláda plýtvá a rozhazuje. Tu na uprchlíky, tu na nové úředníky atd. . Na druhou stranu čteme, že 1/3 dětí hladoví, protože nemají na obědy, zavírají se klokánky, sbírají se  víčka pro záchranu českých dětí, jako by byl český občan méněcenný.

V České republice je země s nejvíce zdaněním práce obyvatel. Skoro polovina z platu jde na různé daně.  Současná vláda je rozežraná a vymýšlí, jak peníze utratit. Podporuje dávkami v nezaměstnanosti práceschopné obyvatelstvo, dochází k pozitivní diskriminaci českých občanů. Běžná rodina odkázaná na příjem rodičů s dětmi řeší každodenní nedostatek financí.  Mnoho rodin tak odkládá pořízení svých dětí a současná vláda si myslí, že běženci svojí prací a odvodem daní zachrání českou ekonomiku. Omyl, správná cesta je významná podpora mladých rodin, snížení daní, snížení DPH u nových rodinných staveb, zastavení vlny imigrantů, kteří vysají náš sociální systém!

Jestli si to ještě někdo neuvědomil, tak jsme ve válce. Česká republika má ztrátový rozpočet a nedokáže uživit další běžence. Je velice naivním si myslet, že se imigranti zapojí do práce. Neznají náš jazyk, neznají náš způsob života a hlavně, nejsou zvyklí pracovat. Evropa si prostě o tuto vlnu řekla svojí sociální politikou. Kdyby nebyly svrženy vlády v Sýrii  a Libyi, k těmto vlnám  by nikdy nedošlo.

Autor: Jiři Janeček | čtvrtek 3.9.2015 10:58 | karma článku: 25,04 | přečteno: 551x