Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Jestli ta petice bude vypsána, tak ji sice podepíši, ale neslibuji si od vystoupení z EU nic.

Euroatlantická civilizace směřuje do hrobu s EU i bez ní.

0 0
možnosti
Foto

Díky takovým lidem, jako je autor, je taková „pravice“ nevolitelná. 

Nelíbí se mi hodně věcí na EU, ale pokud jsme její součástí, máme do toho co mluvit. Pokud budeme mimo, a to už jsme byli, stagnujeme, zahnijeme, zakrníme. Vyberte si. A vy, na tom zahnojeném dvorku, tu chcete vládnout.

Pravice, pro mne, to je pracovitost, spolehlivost a pokora. Ani jedno v té vaší straně nevidím. Rád si představuji jak by se kdo choval v minulosti. Pravičák, jeho vzor, je pro mne František z filmu Vojtěcha Jasného – Všichni dobří rodáci. Vy jste šéf té náborčí komise do JZD.

1 1
možnosti
SB

Do čeho máme co mluvit? Vždyť nesmíme pomalu ani říci, že když se polévka sundá z plotny, tak je horká!

Aby bylo jasné: Mně nevadí, že jsme v EU mezi nejméně vlivnými státy. To bylo, je a bude, že jsou státy vlivnější a méně vlivné. Mně vadí, že se to řítí do zkázy. A místo toho, aby se to řešilo, tak se podporuje přistěhovalectví, pětstování biopaliv, fotovotaika a podobné nesmysly.

1 0
možnosti
Foto

Ihned potom, co si převezmeme na vlastní náklady 50 tisíc imigrantů Plaváčků, nám bude Bruselem povoleno EU navždy opustit.

1 0
možnosti
Foto

Je velmi neprozíravé až nemoudré sepisovat takové petice či iniciativy jiného druhu za situace, kdy NEMÁTE představu, co by následovalo. To neměli a nemají ani Svobodní, kteří s tím začali.  

Získávat politické body takovýmto nekorektním způsobem a vyvolávat v občanech marnou naději by mělo být trestuhodné.

2 2
možnosti
LR

Svobodní tu představu samozřejmě mají. Vzorem je celá řada prosperujících ekonomik, které uvolnily prostor pro lidskou podnikavost, snížily množství zásahů státu do svobod občanů a podniků a míru přerozdělování toho, co občané vyprodukují státem.

Zatímco tato petice je již v počátečním odstavci lživá a uvádí nepravdivé argumenty pro vystoupení z EU, což ji zcela znehodnocuje.

2 0
možnosti
JF

J75a47n 83F38r10o75l75í32k

8. 6. 2015 22:19

"Došlo k růstu nezaměstnanosti, zadlužení, daňové zátěži, kriminality, snížení životní úrovně našich občanů..." A kdo nás zadlužuje autore? Kdo nám zvyšuje daně? Nebyla to náhodou i Vaše ODS? Únie nám daňovou kvotu nestanovuje. Únie nás nenutí žít na dluh.

2 0
možnosti
ZU

Ta EU je ještě větší neštěstí, než ODS......

0 0
možnosti
TN

Které tradiční výrobky a zvyky nám Brusel zakázal?

1 0
možnosti
ZU

Zakázal nám přemýšlet, co potřebujeme(cyklostezky) ,koho si máme vážit a považovat za přítele.Koho bombardovat, kdo nesmí bombardovat.Koho odposlouchávat a nenávidět. ...

0 0
možnosti