Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Řek bych že přeci jen určitý rozdíl tady je. Zatímco Rath se procházel po nocích s miliony, Hudeček a Svoboda jsou obvinění za svou blbost. Jsou to jen obyčejní troubové.

2 1
možnosti
AN

Hm, a proč tedy  ODS a TOP 09 ty obyčejné trouby pořád navrhují;-D.

0 3
možnosti
JH

J90a13n 81H47o35r28a

22. 6. 2014 17:45

Zajímá mně, kdo tento příspěvek panu Janečkovi zaplatil? Myslím si, že by "toto" sám od sebe nenapsal. Asi v tom budou nemalé peníze. Nakonec, když máme tu "demograciji", může si psát za peníze co chce a brát peníze za co chce. Ale na kladná íčka to není!

0 0
možnosti
Foto

pozapoměl jste zmínit podstatu obvinění.

Dr. Ráth byl přichycen s miliony v ruce a další desítky milionů se u něj našly-navíc byl obžalován z úplatkářství-tedy finančního profitu pro sebe / případně partaj/

Hudeček se Svobodou byli obžalováni z toho, že řešili problém, který nezpůsobili a snažili se nalézt nejlepší řešení pro Prahu-nevím jestli nějak pochybili nebo ne ve smyslu zákona / předpokládám, že nikoliv a budou osvobozeni/-každé řešení té situace bylo špatné.

Každopádně z morálního hlediska se ani Hudeček ani Svoboda neprovinili a ani je nikdo nežaluje z toho, že by chtěli získat prospěch pro sebe-na rozdíl od Dr. Rátha

mimochodem pokud se nepletu vy osobně jste byl u toho když Opencard vznikala;-)

5 0
možnosti
Foto

;-) Je úsměvné, že v článku kritizujete porušování zákonů a nevyvozování odpovědnosti, což nebudu komentovat, nicméně v textu otevřeně doporučujete volbu určité politické strany, což je poněkud v rozporu pro změnu se zdejším kodexem blogera: "Zakázané články - propagační texty politických stran, politiků nebo jejich příznivců včetně textů vyzývajících ke zvolení konkrétního politického subjektu."

3 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik