Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z V ašeho článku:,,I když jsme senedokázali po roce 89 vypořádat z minulostí, prostě

nám chybí něco jako Norimberský proces."

Dokážete si představit, že by nacisté sami se sebou iniciovali Nor.proces, sami sobě předali moc a přešli od diktatury k dem. režimu? A po ,,nějakých" dvaceti letech pak navrhovali řešení ,,nějaké" křižovatky?8-o:-/

0 0
možnosti
MP

Budu volit stranu, která udělá tyto věci. 1/ referendum o vystoupení z EU. 2/ maximální podpora podnikání, snížení a zjednodušení daní a byrokracie. 3/ komplexní řešení cikánské otázky. 4/ zrušení všech dotací, kromě zcela výjimečných a odůvodnitelných záležitostí. 5/ zrušení velkého množství neziskovek a úřadů, nebo placení neziskovek dle efektivity- výsledků, a neefektivní zrušit. 6/ zachování konzervativních- tradičních hodnot národa a boj proti multikulturalismu. Je mi zcel lhostejný název strany, pro mě je podstatné, která strana bude nejblíže mým požadavkům. Myslím, že jde o požadavky mnoha lidí. Máte-li podobný program, rád se s ním seznámím.[>-]

3 0
možnosti
Foto

Chlape, neodesílejte své příspěvky ihned po napsání a počkejte s tím na to, až vystřízlivíte! ;-)

3 3
možnosti
Foto

Reagoval jsem víceméně jen na formální stránku první verze článku, kde byla spousta překlepů. Teď je to už opravené. K obsahové stránce článku - nejsem si jist, zda jste k té "ztrátě motivace chodit k volbám díky neutěšenému stavu naší společnosti" nepřispěl významně i vy sám jako bývalý dlouhodobě politicky aktivní člen ODS.

3 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik