Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak teď byste ještě mohl vytvořit petici proti nulové toleranci tvrdých drog, když už se zastáváte svobodného podnikání a pracovních míst. A víte, kolik by se na tom vybralo na daních? :-)

0 0
možnosti
Foto

RvTo by jsme molhli vypsat petici proti nulové toleranci alkoholu, cigaret a výsledek je stejný. Zakážeme herny a ty se přesunou jinam, tam, kde stát na ně nemůže. To stejný boj, jako s prostitucí. To, že taková věc napadla osobu vydávající se za konzervativce je úsměvná.Rv

2 0
možnosti
Foto

No, úsměvný jste vy. Petice je právě PROTI zákazu heren. Uff.8-o

1 0
možnosti
JD

Tak pod tohle se Vám nepodepíšu. Herny mají jedinou funkci, a to brát lidem peníze. Když dnes chráníme spotřebitele před lichvou, zjevně nevýhodnými smlouvami a podobně, nevidím důvod, proč bychom jej neměli chránit před výherními automaty.

2 0
možnosti
JV

J26i25ř72í 76V48o86l73k94a

9. 7. 2014 13:49

Nemám problém, aby byly herny. Jseš blbej, tak tam jdi. Nechápu, čemu se bráníte. Je jasné, že ten člověk, který sotva vyjde v měsíci s penězi, hledá naději ve výhře. Tak sám dobře víte, že to nefunguje. Hlavně, že se vydělává. Nastavený automat  i 50 procentní výhrou je zlodějna. Uznávám kasina, uznávám loterie pro humanitární věci, ale je pitomost, aby v každé hospůdce byl krám, který žere slabochům i to, co jim zbývá. Možná je potřeba všechno nebrat přes prachy, ale osudy jednotlivců, rodin.??? Přemýšlejte, jste asi bohatý muž. Řekněte mi, kde ještě potřebujete peníze a kdy si řeknete, sakra, užiju to do konce života. Dost. Dám to jinám. Filantropové umíraj, máte šanci. Ostatně stát se o ty zoufalce potom ani nemůže postarat. Závěrem, hurá do kasína.

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik