Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Pane Hanák, pochopil jste to správně. Podstatou je stále psát a psát ve snaze o zviditelnění. Podle širokého záběru na to bude fungovat celý tým. Nová ODS potřebuje hlasy aby dosáhla na dotace po volbách. Tak se budou psát líbivé články.

0 0
možnosti
Foto

musíte se přiznat...no prostě na ozevřené dopisy tu máme někoho jiného.:-)

2 0
možnosti
JS

Ví někdo o kom je řeč ?

1 0
možnosti
JH

J55a48n 90H22a35n70á34k

5. 3. 2014 17:57

Moc tomu nerozumím. Dostal v nezletilém věku 8,5 let (mohl jako nezletilý dostat o výrazně víc?), tzn. v pětadvaceti šel pravděpodobně na psychinu, kde strávil nespecifikovanou dobu a nyní je nespecifikovanou dobu na svobodě. Podle rétoriky sousedů, to už min. pár měsíců bude. Ač s výši trestu nemusíme souhlasit (a nesouhlasím), odseděl si to.

Ambulantní léčba je tuším tzv. docházková, tj. omezení svobody je v takovém případě minimální. Nicméně selhání soudce je problém, ovšem aktivizováním ambulatní léčby se toho stejně moc nevyřeší, resp. nikdo se neochrání, protože je prostě venku.

Takže jak mám  tomuto otevřenému dopisu rozumět, když pominu pouhou politickou propagandu?

3 0
možnosti
Foto

Míníte zřejmě  zákonem omezit nějaká práva a povinnosti. Ale tuto pravomoc mají podle současné zákonnosti soudy, tedy takové nařízení není možné, neboť by zvracelo systém soudnictví. Anebo jste znepokojen, že soudy rozhodují chybně, ale ani to není důvodem ke změně zákona.

Ergo: Pláčete sice dojemně, ale na chybném místě. Zákony nemají řešit všechny možné situace pro všechna možná řešení. Zákony mají jednoduše a přesně říkat, co se nesmí dělat. Česká republika se vydala tou neřešitelnou cestou vyjmenovat všechny myslitelné situace, což nelze nikdy udělat. 

Lepší - a proveditelné - je krátkým zákonem omezit nepřijatelné. A dále pak podle Ústavy: co zákon výslovně nezakazuje je povoleno.

4 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik