OK strana je jediným současným i budoucím partnerem pro Front National v České republice

Francouzská politická strana Front National vydala kvůli velkému množství žádostí o spolupráci a různým spekulacím v českých médiích prohlášení, ve kterém uvádí, že OK strana je jediným současným i budoucím partnerem pro Front National v České republice (viz. příloha TZ).

Ok strana si váží důvěry a spolupráce s Front National a ostatními evropskými konzervativními stranami, které jsou součástí evropské frakce ENF (Europe of Nations and Freedoms). Ok strana je připravena spolupracovat na vytvoření silné konzervativní platformy s ostatními stranami z České republiky. Vedení OK strany intenzivně jedná se stranami, které hájí konzervativní program a národní zájmy.
Jsme hrdá, samostatná, středoevropská země plná pracovitých lidí! Na těchto lidech chceme vybudovat zdravou společnost, ve které se naši občané budou cítit bezpečně, bez obav o své blízké, bez obav o buducnost.
My, konzervativci, chceme dát lidem příležitost a férové politické prostředí bez zbytečných byrokratických zásahů ze strany státu a Evropské unie, aby mohli plně uplatnit svoje schopnosti!
Bez lidí s podobnými názory to nejsme schopni dokázat. Máte-li stejný pocit, stejné obavy, nebojte se a pojďte s námi utvořit nové, spravedlivé a bezpečné Česko, které patří do silné a funkční Evropy.

 

Autor: Jiři Janeček | úterý 3.3.2015 9:33 | karma článku: 6,67 | přečteno: 247x