Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

ODS nezradila jenom Vás straníky, ale jako dluhá léta vládnoucí strana zradila i lidi v této zemi, kradli jste, kradli jste, kradli jste. A k Vám i jmenovaným předsedům (grázlíkům) Tololánka a Nečase si klidně můžete přidat i Klause.

1 0
možnosti
JB

J93a10n 88B46a12r27t70o97ň

21. 8. 2014 11:50

Pane předsedo,

pláčete hezky ale svezete se s ODS. OKS nepomůže.

0 0
možnosti
Foto

Nic jste nepochopil nebo záměrně lžete. Jde totiž o něco zcela jiného. Lidé, potažmo voliči, už měli a mají plné zuby lidí, kteří si z rozpočtu státu a rozpočtů obcí a měst udělali dojnou krávu. A pražské městské části toho jsou důkazem. Spolky zastupitelů bez ohledu na pol. příslušnost se zaměřením na dojení zakázek a posluhování tzv. kmotrům ( viz. Paolunek, Hrdlička, Janoušek, Rittig a další ) se dneska druží do nových politických stran v domění, že lid je vůl. Není a věřím, že to poznáte. Vám jsou jakékoliv ideály u zadele, vy chcete jen žrát a u toho ještě mlaskat......:-/

0 0
možnosti
JK

Kolik jste podal trestních oznámení? Jako oblastní šéf v Praze máte o lumpárnách ODS tolik informací a nic z toho!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik