Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EM

E69m27i38l 87M84a50r53k74u57p

8. 10. 2014 16:56

Pane Janečku, konečně nastala doba konce vašeho korýtka, ve kterém jste si úspěšně po mnoho let v barvách zejména Bémovy ODS tak slastně mlaskal. Ta zakázaná agitka by mi na Vašem dlouhém působení s heslem: spojím se s kde kým  (např. Bububába hned po ODS), jen když to sype, vadila nejméně. Je čas začít po prvé životě něco dělat, bude to kruté ale rozhodně spravedlivé. Ty obecné kecy Vás už v politice nezachrání. Tento národ naštěstí není tak hloupý jak to na první pohled vypadá a přeci jen má nějakou paměť na události minulé. Hodně štěstí při poctivém vydělávání peněz.!!

0 0
možnosti
Foto

Vždy jde o to sjednocení. Akorát po vedením koho?8-o A nezaměnit po vedením a podvedením. I když jedno nevylučuje druhé, že;-)

0 0
možnosti
Foto

Zase agitka - jděte s tím k šípku.

1 0
možnosti
MJ

Mně Vaše agitka až zas tolik nevadí na tomto blogu, co spíš mi vadí je to, že jste zde vládli od roku 2006 a takřka nic z těch bodů co uvádíte jste nerealizovali. Co se Vám ale dokonale povedlo( TOP 09 + ODS) rozkrást tuto zemi a znechutit lidem život. Radím Vám zaleste hluboko do děr i s Vaší agitací.

3 0
možnosti
Foto

Pokud bez problémů porušujete pravidla toho fóra, zřejmě nebudete mít problém ani s porušováním jiných pravidel,neřku-li zákonů.

Nebrat.

4 0
možnosti
JT

To je vsechno moc pekny, ale tezko proveditelne. Lidi parasitujicich (tim mam na mysli jak nezamestnane, tak zbytecne statni zamestnance) na poctive pracujicich uz je moc a tvori podstatnou cast volicu. Tezko budou volit nekoho, kdo jim to sebere.

3 0
možnosti
VH

Upozornění adminovi: Nechutná agitka pro politickou stranu!!

2 0
možnosti
JT

Upozorneni vsem ostatnim - sprostej praskac.

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik