Evropská vize, konference, která nabídla směr starému kontinentu

Informace o konferenci AfD a FPO z Dusseldorfu. Evropská vize. Dr. Frauke Patry předsedkyně AfD uvedla ve svém proslovu ,,Nechceme být novou Amerikou a nejsme Čína.

Dr. Frauke Patry předsedkyně AfD uvedla ve svém proslovu ,,Nechceme být novou Amerikou a nejsme Čína. Neexistuje nárok na moc a politická arogance nesmí být legitimní,,. 

Jiří Vítek – Patriot : „Není ostuda být vlastenec a zasazovat se za národní zájmy, jak nám chtějí vnutit. Turecko přijímá peníze za nechránění hranic.“

Zástupci politických stran, kterým není lhostejná budoucnost Evropy a chtějí se aktivně podílet na řešení současných unijních problémů, se během uplynulého víkendu sešli v německém Dusseldorfu. Za Českou republiku se akce zúčastnila strana Patrioti ČR v čele s předsedou Jiřím Vítkem. O významu setkání pořádaném předsedou bavorské AfD Petrem Bystroněm ( Konference AfD a FPO – Evropská vize )svědčí kromě účasti partnerských stran z Maďarska, ze Švédska a České republiky i přísná bezpečnostní opatření ze strany německé policie.

  ,,Během konference jsme se zástupci partnerských stran dojednali řadu společných projektů,“ zhodnotil Vítek přínos setkání, jež se snažili narušit levicoví radikálové. Ti vytvořili před budovou nenávistnou militantní hradbu s tím, že fašismus je za tam dveřmi, zatím co oni hájí svobodu. „Je to smutnou ironií , jak průběh konference, tak řečníci ukázali pravý opak. Musím říci, že projít hradbou nenávisti levicových radikálů organizovaných s vojenskou efektivitou za dost možná spolkové vládní peníze, byl zážitek, který do , demokratické a svobodné Evropy nepatří,“ doplnil Zbyněk Passer, další účastník konference.

Předseda jedné z pořádacích stran FPO, Hanz Chritian Strache označil konferenci historickým aktem. „Nebezpečí evropských systémů je i nedemokratickou cestou ovládnout dění ve společnosti. Zelení a spol. Jsou nedemokraticky smýšlející lidé, kteří kriminalizují všechny s odlišným názorem místo toho, aby byli kriminalizováni, ti co páchají zločiny,“ uvedl na úvod a pokračoval v drsné kritice konceptu Evropské unie a eurozóny.

„Zavedení eura znamenalo vznik systému, který nefunguje. Ptám se do budoucna, kdo to má a může zaplatit. Kde je odpovědnost za vlastní občany. Je to diktatura partajních sekretariátů. Zvedá se nezaměstnanost. Je snaha všechno regulovat, oklešťovat občanské svobody. Už ani hospodský si sám nemůže rozhodnout, jak má vypadat jeho hospoda a co se v ní smí,“ nastínil Strache některé z vleklých problémů spojené Evropy.

 

Aby FPO ukázalo, že je pozitivní stranou její předseda H.C. Strache posluchačům ozřejmil hlavní teze:

Zachování nacionálních států, proti EU

Zachování kulturní identity států

Ne islamizaci Evropy

Ne Tureckému přistoupení k EU

Azylanti mají právo na ochranu, ale nikdy neexistovalo právo na přistěhovalectví. Ti, kteří je sem lákají jsou buď blázni nebo to dělají ze zlé vůle.  Máme hranice, které nejsou kontrolovány. Měla by být funkční návratová politika.

Otevřená politická debata je základem demokracie.

Neexistuje nárok na moc a politická arogance nesmí být legitimní

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiři Janeček | pondělí 15.2.2016 15:15 | karma článku: 10,45 | přečteno: 216x