Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zrušení heren gamblera hrát neodradí. Akorát si ke své závislosti přidá ještě i problémy s paragrafy. Pokud je však dnes herna na každém rohu, je něco špatně... A jedna technická: Titulek článku na idnes nesmí být psán velkými písmeny. Tak si to opravte.

0 0
možnosti
Foto

Gamblerství dát na úroveň drog. Zakázat. Nelegální přísně trestat a chytnou li v nich jedince pobírajícího dávky, doživotně mu je sebrat.

1 0
možnosti
Foto

Testujete hloupost lidí? :-)

0 0
možnosti
TJ

Je neuvěřitelně zábavně osvěžující číst jak bývalý členové ODS jako krysy opouští potápějící se loď a zakládají si tu jako pan Vojíř stranu Toryů, tu jako Vy Občanskou konzervativní stranu. Jen mně zůstává rozum stát nad tím, jak Vám stále chybí sebereflexe a posmíváte se lidovcům jako parlamentním pohrobkům. Pravda zatím v parlamentu díky výměně pana Čistého za pana Profesora jste zůstali a zřejmě ani amnestie jiného Vašeho pana profesora s plošnou abolicí definitivně nevystrnadí Vaši politickou stranu pana Rittiga a Janouška z parlamentu. Klobouk dolů před Vašimi skalními voliči, že na to ještě mají žaludek. Nicméně moc bych se být Vámi nepoškleboval jiným politickým stranám, co utekly hrobníkovi z lopaty, kdo ví jak na tom budete koncem roku 8-o.

1 0
možnosti
Foto

K těm hernám byste něco neměl?

0 0
možnosti
JC

Za komunistů herny nebyly.

Přesto hazard byl - hrály se karty i kostky. V hospodách o málo, v soukromých bytech o hodně.

Ale mariáš nikoho nezruinuje a ten větší hazard nebyl rozšířený. Týkal se jen malého počtu lidí. Dnešní gamblerství je však přímo sociální epidemií a ničí ne stovky, ale desetitisíce rodin.

0 0
možnosti
Foto

Jakákoliv závislost, která vám začne ničit život a společenské a rodinné vazby, je špatná.  Myslet si ale, že zákazem heren tuto situaci zlepšíme je velmi naivní.

0 0
možnosti
MF

Ano pane, už sice nejsem volič ODS a vůbec nikdy nenavštěvuji automatové herny, ale v tomhle s Vámi souhlasím do slova a do písmene.

2 0
možnosti
Foto

I45v96o 42C77i31l91i86c21h

26. 6. 2014 11:48

+1 ... doslova R^

0 0
možnosti