Co je důležitější ? Plný žaludek nebo osobní svoboda?

Velkým nebezpečím pandemie pro naší budoucnost je slabá reakce našeho národa na omezování svobody a  porušování Ústavy ČR. Až na malé výjimky je občané přijali  s pokorou. Je jim přednější plná lednice a blahobyt než jejich svobody!

Tato moc dnešní vládě a různým podnikatelům na ni napojeným, velice zachutnala a vyzkoušeli si, kam až můžou zajít. Jak můžou ještě více zbohatnout na náš úkor! Nebudou chtít přestat a budou chtít dál pomalu zavádět novodobý totalitní socialismus a šířit strach. Bohužel se k nim přidala i opozice, která neudělala nic a jen se těší a čeká až Bartoš nebo Fiala usednou místo Babiše  do vlády.  Dnešní vládní garnitura, včetně současných poslanců napojených roky na statní rozpočet, nebojuje za nás, ale za své živobytí a moc. 
Jestli je nezastavíme tak se  obávám,  že ve svém plánu budou pokračovat. Která ryba by si vypustila rybník! 
Naštěstí jsou iniciativy jako Otevřeme Česko - Chcipl Pes, které dokázaly vzdorovat a lidé, jako Jakub Obert, kteří se nebáli a pro pravdu riskovali i vězení.  Jsem rád, že se nakonec mnoho podnikatelů a  živnostníků rozhodlo kandidovat   za Otevřeme Česko do Parlamentu ČR, protože díky svým zkušenostem jsou nadějí pro naši budoucnost!   Musíme  za každou cenu vyhnat tuto vládu a zabránit Pirátům  pokračovat v Babišově díle!   
Jiří Janeček

Autor: Jiři Janeček | čtvrtek 20.5.2021 12:10 | karma článku: 19,42 | přečteno: 550x