Diskuse

Závislost

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rudaz

28. 8. 2011 22:13
Léčba

Díky autore, dal jsem karmu. Totiž - v souvislosti s "prideparádou" v Praze jsem v diskuzích k článkům se snažil vysvětlit, že všechno je o závislosti, tedy jde o nutkavou (kompulsivní) poruchu chování - zkusíš "to", zvykneš si na "to" a potom jsi na "tom" závislý(!):

Statistika o životě a díle GLBT se nachází na http://www.hcjb.cz, v nich "Zápas o duši" č.68, článek "Homosexualita", autor MUDr.Štěpán Rucki CSc. Precizně je v článku popsána i nutkavá (kompulsivní) porucha chování, tedy závislost. Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi závislý. Jak prosté. Každá závislost je léčitelná,viz knihy pana Břetislava Kafky z Červeného Kostelce, zvláště ona "Kultura rozumu a vůle".

Prosím, s tímto odkazem a adresou shora uvedenou okolí seznamujte, když už školství selhává. Chlapci na ministerstvu asi málo vědí o J.A.Komenském, jinak by jeho závěry aplikovali v praxi. Stejně by bylo zajímavé optat se min.školství, jak instruuje učitele pro výchovu dětí a mládeže stran výuky o sexuální orientaci.

0 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

30. 8. 2011 16:37
Re: Léčba

uf... teda takovejhle psychoušskej komentář si snad ani ten Ďourek nezaslouží! Doufám, že jste vyhledal lékaře.;-€

0 0
možnosti
MH

hecos

28. 8. 2011 22:08
Hlavně se nepoddat

Jsem závislej na závislostech,kterých je opravdu mnoho,avšak žádnou nepreferuji příliš dlouho.Díky tomu lítám chvilec v tom,po čase zas v něčem jiném a snad jednou zjistím,že už mě žádná nebaví a budu konečně nezávislej.Mimochodem nemám na mysli ty,které nás drží při životě (voda,vzduch,....)

8-o

0 0
možnosti
R

rudaz

28. 8. 2011 22:16
Re: Hlavně se nepoddat

Nikdo z nás nebude nikdy nezávislý, nezávislý na ničem. Třeba nyní, na inetu. A jdu spát, abych to nepřehnal. Přeji Vám sílu v překonávání závislostí, jste skvělá generace.

Bude líp.R^V

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

28. 8. 2011 21:28
.

;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 23,17
  • Průměrná čtenost 1507x
Člověk velice všímavý a ještě více upovídaný

Seznam rubrik