Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No já nevím. Já bych ještě doporučil takovou malou předehru. Neškodila by věta: Prosím, vnímej mně na chvilku! Jinak by se mohlo stát, že rozkazovací věta bude sice vypuštěna, ale zůstane nezpracována. ;-)

0 0
možnosti
KJ

děkuji všem za reakce - doufám, že článek pobavil :-)

0 0
možnosti
DT

D42a45n43a 27T70a33n25k86e93r

17. 12. 2013 13:36

Přesné, naprosto přesné ;-DR^ Včera mi jeden mrňavý cizí pes sežral a vyblinkal kabel od notebooku. Na sdělení, že notebook nefunguje nepřišla žádná adekvátní odpověď, natož aby pán tvorstva něco udělal s tím kabelem. :-)

0 0
možnosti
KJ

Tohle mi přijde jako vcelku logické - proč by se pán tvorstva zabýval kabelem, který někomu sežral cizí pes.... předpokládám, že zvracení nebohého psa nějak vyřešil jeho majitel ... ;-)

0 0
možnosti
MT

Tak já nevím, moc krátká? Já používám ještě kratší: "Oprav to!"

2 0
možnosti
Foto

Jakožto zástupce chlapstva říkám - KARMA jako prase!!!!

0 0
možnosti

R^ přesné. Nemluvě o tom, že najít na netu telefon na opraváře a zavolat mu je stejně účinné a rychlé - proč to chtít od někoho jiného. Je to jen o rozumném rozdělení prací v domácnosti. Když se rozbije auto - tak je to na manželovi (i když ho "rozbiju" já ;-D), když pračka, zavolám si opraváře...večeři a sex bych do toho už vůbec nemíchala - po obojím chlap stejně nic nevnímá;-D

2 0
možnosti
Foto

No já nevím...já jsem asi drsoňka...rozbitou pračku jsem řešila naprosto srozumitelným  " prosim tě, odešla pračka, udělej to jak chceš, ale ať se dá co nejdřív prát, páč jinak nebudeš mít jít v čem do práce..." Pračka pere , já krásně věšim a občas žehlim, to je přece jasný...Ano, taky si umim udělat a zařídit skoro všechno sama-vesměs i rychleji a líp, ale pokud žiju s partnerem, nechť si vychutná svůj díl šikovnosti a nepostradatelnosti....

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 22,50
  • Průměrná čtenost 1495x
Člověk velice všímavý a ještě více upovídaný

Seznam rubrik