Diskuse

"Blbá" otázka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

děkuji za reakce.

Ta otázka sama o sobě, když ji vytrhneme z kontextu, samozřejmě "blbá" není.... Blbou se stala tím, že odpověď na ní zazněla během uplynulých dvou hodin nesčetněkrát. :-)

0 0
možnosti
Foto

K28a32r95e60l 12R25a84d22a

30. 5. 2013 23:49

Všechny velké věci dokázali lidé, které nějaká šťastná náhoda nasměrovala tím správným směrem. Děti a prosťáčci často chápou to co moudrým uniká.Na chvíli Vás políbila můza, važte si toho a nic nedbejte posměchu, kterému jste byl vystaven. Všichni jasnozřiví bývají vystaveni posměchu.:-)R^

1 0
možnosti
MS

Já tedy nevím, ale mně ta otázka zase až tak blbá nepřipadá. 8-o

1 2
možnosti
DU

Rozklikla jsem blog zrovna v okamžiku, kdy byl váš článek na prvním místě a nadpis mě zaujal.

Hezký článek. Jen škoda, že Vás Vaši vedoucí nedokázali dostatečně motivovat, když už se jim povedl takový husarský kousek.

To my jsme měli paní učitelku, která nás před každou besedou tak navnadila na hosta (většinou okresního formátu), že jsme se dmuli pýchou, že s ním můžeme dýchat společný vzduch.

1 2
možnosti
KJ

Já si nemyslím, že by nás vedoucí nedokázali "motivovat" ..... Naopak - kdyby to nedokázali, tak bych žádnou otázku nevymýšlel .... bylo to dáno věkem: sport jsem začal intenzivněji sledovat okolo desátého roku věku.... Tenkrát bych si více vážil toho, kdyby k nám přivedli zajíce z jen počkej, nebo Křemílka a Vochomůrku :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 23,16
  • Průměrná čtenost 1495x
Člověk velice všímavý a ještě více upovídaný

Seznam rubrik