Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

A kdy dostaneme čip do ucha ?

2 0
možnosti
PK

P51a42v66e95l 52K63r18á37l

14. 4. 2013 11:57

Upozorňuji, nejsem volič TOP 09, plmo věcí se ,i ma mich melíbí, ale SKarta má něco do sebe a zloba , závist a zášť od předsedy invalidů ( mimo jiné bývalého člena US) a politická nevraživost od ČSSD tento projekt potopila. Možná i některé ustupky nebyly úplně vhodné, ale v budoucnu nebude nic jiného něž posílání dávek na účet .

Ale nejvíc křičeli Ti, u kterých by se dalo kontrolovat jak dávky zneužívají. A většina tomu podlehla.

Pamatujte si , výplaty peněz v hotovosti nemají budoucnost. Ani pro invalidy,  Řev ohledně dávek jse stejný jako řev okolo stravenek. Taky máme dvě měny v republice, dříve to byly bony, teď Sodexka, a je to ten  největší tunel na peníze. Dnes se fiž Sodexky neutrácejí v restauracích ( původně  byly plánovány jako příspěvek na teplý oběd tam, kde nemají  svoji kuchyni) ale nakupeje se za to vesele v Marketech.

A každý děká mrtvého ptáka.

1 5
možnosti
LV

Máte pravdu. Bohužel vlastností našich politiků je schopnost pohřbít sebelepší nápad. Viz elektronické zdravotní knížky nebo opencard v Praze. Zrovna dnes jsem v TV zahlédl ředitele dopravního podniku v Plzni, kde svou opencard také zavedli, jak hovořil o dalších směrech rozvoje tohoto fenoménu, včetně zapojení chytrých telefonů, QR kódů a dalších.

Možná je to tím, že Plzni vládne ČSSD, která tak nemá potřebu dělat z užitečné věci politikum, jako například v Praze, kde nevládne, ale chtěla by...

Likvidace skaret je politické rozhodnutí a je to škoda.

0 1
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 753x
Obchodní manažer v segmentu trhu domácích spotřebičů a interiérů.

Seznam rubrik