Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jen žert, že? ;-)

3 0
možnosti
PS

P44e33t35r 58S92k79á45c35e42l

13. 6. 2013 17:41

Pan autor až dospěje, tak dospěje k jiným závěrům. Jde o hříchy mládí, odpouštět je na místě.R^

2 0
možnosti
PM

P43e37t72r 27M34o26o80s

13. 6. 2013 17:12

Autore, nevím, jestli jste fanda VV, nebo snad dokonce i člen, ale vaše hypotéza, že za stávající razií ve Strakovce a u lobbistů stojí společek kolem Víta Bárty mi připadá poněkud mimo realitu. VeVerky si jen před posledními parlamentními volbami vybrali téma, který nikdo jiný v kampani neměl a s pomocí vydatné mediální masáže překonali 5% pro vstup do Sněmovny. Navíc jejich představa o korupci je podle mého názoru představa desetiletého dítěte a raději nedomýšlím, jestli je tak z čirého diletanství, nebo i v tom je (byl) nějaký záměr. S jejich uchopením korupční problematiky se všichni krajští kmotři smáli, až se za své pupky v drahých kvádrech popadali.

Z toho důvodu nepokládám za pravděpodobné, že by za současnými policejními raziemi stál kdokoliv z VV. Spíš to přičítám velmi slabé vládě, která nemá dostatečnou páku na ministerstvo vnitra, potažmo policejní složky.

 Paroubek a Gross, to byli jiní kabrňáci. Jakmile zjistili, že nějaký policejní tým čmuchá příliš blízko jich samotných, raději takový tým preventivně rozprášili a říkali tomu reorganizace.

Korupce můžete minimalizovat (zcela odstranit nelze) pouze tím, že se odstraní PŘÍČINA JEJÍHO VZNIKU a tou je korupční prostředí. Je to stát, který se snaží zasahovat svými regulacemi a direktivami do snad každé záležitosti v našich životech, zejména pak do svobody podnikání. Zjednodušeně se dá říci, že platí rovnice VŠUDYPŘÍTOMNÝ STÁT=NUTNOST RAZÍTEK A POVOLENÍ NA KAŽDOU HLOUPOST=KORUPČNÍ PROSTŘEDÍ=KORUPCE, kmotři, paralyzovaný stát, nefunční ekonomika atd...

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 753x
Obchodní manažer v segmentu trhu domácích spotřebičů a interiérů.

Seznam rubrik