Zítra začíná Jaro?

Jsme tím do jisté míry již poznamenaní všichni: výlohy obchodů mnohdy začínají zářit vánočními stromečky již od října a vše se snaží - převážně z obchodních důvodů - protáhnout a prodloužit. Ale když se pořádá cyklus přednášek, besed apod., které začínají v únoru a končí v květnu, tak již to má určitou logiku, pokud tento celek nazveme Jarem...

Právě zítra 7. února 2015 začíná v Praze slavnostní zahájení cyklu "Jaro s Poselstvím Grálu". Oficiální upoutávka zní následovně:

"V barokním Michnově paláci, dnešním sídle Sokola, proběhne představení knihy „Ve světle Pravdy“ a „Jara s Poselstvím Grálu“ spojené s ochutnávkou z programu festivalu. Tou bude přednáška MUDr. Jana Paloučka „Ve Světle Pravdy - kniha, která změnila můj život“. Zazní také živá klasická hudba a přednáška z Poselství Grálu. Po skončení vás pozveme na přátelské společenské setkání s občerstvením, kde bude možné pohovořit s účinkujícími a organizátory celého festivalu a dozvědět se další podrobnosti."

Jelikož jsem knihu také přečetl, nedá mi, abych na tuto akci neupozornil. Tato kniha je totiž nadmíru neobyčejná, něco jako zkoncentrovaná moudrost. Nedá se říci, že je to čtení pro každého, to rozhodně ne. Pokud ale člověk touží po poznání a snaží se dobrat co nejblíže ke kořenům věcí, tak umí být tato kniha velmi dobrým pomocníkem.

Další přednášky, besedy, diskuzní večery apod. se budou následně konat na dalších místech po celých Čechách a na Moravě: Olomouc, Jičín, Brno, Liberec, Teplice, Havlíčkův Brod, České Budějovice, Jihlava, Ostrava, Turnov, Mladá Boleslav, Karviná, Prostějov, Milovy, Znojmo, Louny, Brandýs nad Labem. Pokud by se někdo chtěl dozvědět více, stačí se podívat na stránky Nadace Hnutí Grálu v ČR, která toto brzké "Jaro" pořádá :-)

Ale pokud se Vám celé jaro nikam chtít nebude, tak nechoďte. Klidně si výše zmíněnou knihu kupte a čtěte si v ní při dlouhých zimních večerech :-) Ručím Vám za to, že Vás tato četba nenechá v klidu: pokud nenarazíte na nějakou zdánlivě nepřekonatelnou překážku v podobě Vašeho názoru či předsudku, tak Vám tato kniha otevře další obzory duchovního světa.

Přeji všem hezký den!

**************************************************

*******************************

*********** 

Autor: Jan Baše | pátek 6.2.2015 16:30 | karma článku: 5,57 | přečteno: 329x