Že by vysoké teploty začaly tavit naší Vlastu?

Jelikož jsem občan, který chce být informovaný, tak dostávám informační smsky z naší radnice. A v pátek 7. 8. 2015 v 9:45 jsem dostal následující zprávu, která mě tedy rozhodně nenechala chladným:

"UMC Praha 10 informuje: Dobry den, omlouvame se, z duvodu pretrvavajicich vysokych teplot urad je dnes od 11:00 hodin z technickych duvodu uzavren. UMC Praha 10."

Já to věděl!!! Já to tušil!!! Tak přeci jen dámy a pánové jako Kleslová, Richter, Hrdlička, Zoufalík a další mnozí filantropové a zodpovědní hospodáři s obecním majetkem, kteří se již dlouhou dobu zoufale snaží dojednat stavbu nové radnice, měli pravdu! Ta neudržovaná hliníková budova Vlasta se zřejmě vlivem vysokých teplot začala tavit a opravdu nevím, v co se může přetavit. Všichni ti pochybovači nyní mohou srazit podpatky a veřejně se omluvit, protože tady končí legrace! Tady jde o životy našich úředníků!

Celý víkend jsem se potil a byl jsem celý nesvůj, jestli hasiči dokázali budovu radnice zchladit alespoň na takovou teplotu, aby se zastavila degradace nosné konstrukce budovy. Kdyby se totiž celá budova slila v jeden podlouhlý blob, došlo by zcela jistě k zalití a k zneprůjezdnění Vršovické ulice a to by byl velký malér! Jenže ani dnes jsem se k budově radnice nedostal a tak se bojím, že ani dnes nebudu dobře spát...

Prosím vás, kdo budete číst tyto řádky a mohli jste se dnes k budově radnice podívat, napište mi, jak to tam vypadá! Zšikovali se dobrovolníci, kteří pomáhají profesionálním požárníkům kýbly hasit rozžhavený skelet domu? Jestli ano, jsem připraven zítra přiložit svou ruku k dílu a zachránit tak vedení naší městské části!

***************************************************

******************************

**********

PS: ÚMČ Praha 10, proč si mě dnes již více neinformoval?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Baše | pondělí 10.8.2015 20:33 | karma článku: 15,43 | přečteno: 939x