Vybralo se 122.883,-Kč! Úžasné! Kdo ještě přihodí?

Již jenom 20 hodin od chvíle, kdy jsem uveřejnil tento blog, je možno přispět na unikátní projekt na Praze 10. Přispěje ještě někdo?

Opoziční zastupitelé Prahy 10 shrbeni pod vládou paní Kleslové (vedoucí pražského ANA) se nehodlali smířit se svým zablokování v radničních novinách a začali vybírat finanční prostředky na vydání nezávislých, totiž Dobrých novin. ( https://www.startovac.cz/projekty/dobre-noviny-pro-prahu-10/ )

Spočítali, že vydání a distribuce 50.000 výtisků novin do schránek obyvatel Prahy 10 by stálo ca 80.000,-Kč, a tak vyzvali lidi, aby na tento počin přispěli.

A ejhle, tato suma se vybrala asi za týden! Na účtu je nyní přes 40 tisíc navíc, které se mohou použít na podzimní číslo.

Přitom ještě nevyšlo ani toto jarní a na radnici již zjistili, že toto téma začíná být problém. Slíbili zlepšení obsahu stávajících novin, ustanovili nějaký dohled a dokonce - v posledním čísle již u textu paní senátorky Cabrnochové (který se týkal obhajoby zakázky za 150mil. Kč na IT služby) byl i sloupek, kde bylo zveřejněn názor zastupitelů VLASTA! Bravo! Dějí se to ale věci v desátém pražském obvodě, kde sice byla zrušena buňka ODS, ale např. skalní příznivec Milan Richter to stejně nevydržel a stal se členem pro změnu na Praze 7. Ale to jenom bokem... :-)

Takže čas běží, minuty utíkají - kdo ještě chcete podpořit a dát do pohybu události na zatím zcela neprovětrané radnici Prahy 10, máte posledních pár hodin příležitost!

***********************************

**********************

*************

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Baše | čtvrtek 16.4.2015 16:32 | karma článku: 5,46 | přečteno: 197x