Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

denk niet

8. 8. 2008 10:51
Tak nevím...

Pokud je to pravda, pak souhlasím s Tausret i s Edmundem. Ale zkuste se na to podívat z jiného úhlu. Jen teoreticky si zkuste představit, že paní bojuje o dítě, o soukromí, o klid - ale pravda není tak úplně na její straně a tak bojuje všemi, i poněkud "unfair" prostředky - jako jsou třeba i nářky na jejím blogu. Chraň Bůh, že bych na ni chtěl tímto způsobem nějak útočit! Ale čistě teoreticky - co když není všechno tak, jak popisuje. Bez výjimky jsou to pouze její názory, její myšlenky, její verze celé záležitosti. Ano, chápu, už z principu fungování blogu (kde se nemůže rovnocenně vyjádřit prostistrana) je to normální. Ale právě proto bych to všechno bral s rezervou. Osobně znám také pár "matek", u kterých soud naštěstí přiřkl děti otci. A i tyhle matky bojovaly všemi možnými způsoby, včetně těch nejtvrdších a nejsprostších...

0 0
možnosti
JB

base2

8. 8. 2008 11:11
Re: Tak nevím...

Samozřejmě, nic není černobílé a osobně onu paní neznám, ale je vcelku jasně vidět, že ona se stále pouze brání a nějaké útoky nemá ani čas ani pomyšlení. Osobně ani nechápu, jak to může sama s třemi dětmi ustát... :-/ Má opravdu můj obdiv!

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

8. 8. 2008 10:34
Dost hrozný čtení

pokud je to podle pravdy, patří ten člověk do polstrované cely.:-/

Osobně shledávám největší problém v nečinnosti účadů, ať policie nebo sociálky. Docela věřím tomu, že na té nejnižší úrovni jsou policisté i sociální pracovníci často líní a snaží se nekomplikovat si život. Jenže mají strach ze svých nadřízených, takže by mohlo zabrat nahrávání rozhovorů s nimi, dělání zápisů, podrobné protokoly. Kolikrát jen upozornění na to, že rozhovor budete nahrávat nebo že budete požadovat podpis pod váš zápis z jednání probudí v úředníkovi nebývalou aktivitu. policie by měla protokolovat výpovědi automaticky. Upozornění na to, že mají své nadřízené a ti mají také své nadřízené může také změnit jejich postoj.

Jinak teď je ten konkrétní případ už je ve fázi soudu, takže soud by měl sám činit opatření k zamezení dalšího pronásledování, měl by vydat zákaz styku a to jak osobního tak telefonického.

0 0
možnosti
T

Tausret

8. 8. 2008 10:25
laskova@post.cz

Tak jsem se na blog paní Jany podívala, a žasnu.... žasnu, jak je tohle vůbec možné, jaké úředníky a policii si platíme. I přesto, že podobné případy už skončily tragicky, pořád se na to většina zainteresovaných úředníků dívá jako na pouhou domácí rozepři. Nabídla jsem paní Janě podporu a pomoc, a doufám, že tak učiní i většina ostatních čtenářů.

0 0
možnosti