Už jste někdy viděli vílu, skřítka nebo elfa?

Já tedy ne. :-) Ale věříte na tyto bytosti? Víte, jsou lidé, kteří je vídají... A právě jedna taková osoba přijede do Prahy a bude o tom vyprávět...

Jde o Margot Ruis, rakouskou autorku několika knih, která po sedmi letech přijede znovu přednášet do Prahy. Pokud se Vám její knihy zapsaly do srdce nebo se teprve o bytostech přírody chcete více dozvědět, můžete se s jejich autorkou setkat naživo v neděli 10. dubna 2016.

Seminář Margot Ruis pod názvem „Bytosti přírody - život s jiným světem" začíná v 14:00 a bude ca trvat do 18:00.

Více informací na: https://www.facebook.com/events/1095431683879113/

Prodej vstupenek: http://www.knihykazda.cz/vstupenka-margot-ruis-praha

Kompletní pozvánka:

Srdečně Vás zveme na setkání s ochránkyní bytostí přírody, paní Margot Ruis: „Bytosti přírody – život s jiným světem“. Margot Ruis je u nás známá díky svých knihám „Bytosti přírody“ a „Bytosti přírody a léčení Země“. Pokud se Vám její knihy také zapsaly do srdce nebo se teprve o bytostech přírody chcete více dozvědět, můžete se s jejich autorkou setkat naživo. 
Na co se všichni můžeme těšit? Chystáme nejen Margotino vyprávění o tom, jak se v říší elfů a víl navazují přátelství, a hodně prostoru pro otázky publika, ale pokusíme se společně něco pro bytostné udělat. Společně poděkujeme za jejich pozoruhodnou práci a léčivé působení a pro jejich posílení budeme zpívat "Om". Součástí bude také meditace. Kdo chce, může se zapojit.
V rámci programu bude možné koupit a nechat si podepsat nejen obě Margotiny knížky, ale i nový film a dvě CD písní bytostí přírody. Záznam tentokrát nebudeme dělat, je možné přijet a zažít přednášku na živo.
Věříme, že nás všechny společné odpoledne nadchne a posílí naši chuť a odhodlání nalézat cesty jak žít v souladu s přírodou a tím i s jejími bytostmi. Připojíte se?
 
Pokud se rozhodnete vstupenku darovat, rádi Vám zašleme dárkový certifikát.
Otázky a podněty rádi zodpovíme na emailu info@knihykazda.cz nebo tel. č. 702 036 022 nebo 728 672 169.
Shrnutí:
Kdy: neděle 10. dubna 2016 od 14 do 18 hodin
Kde: Kongresové centrum Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6- Dejvice.
Za kolik: 390 Kč v předprodeji, 450 Kč na místě (pokud budou ještě vstupenky).

******************************************

*******************************

***********

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Baše | pátek 1.4.2016 13:21 | karma článku: 9,83 | přečteno: 379x