Richter, Zoufalík, Šťastný a Vinš proti Svobodovi!

Tato čtveřice statečných vyjádřila svůj postoj ke špatnému stavu na magistrátu již mnohem dříve, než došlo k nedávnému sesazení primátora a celé rady. Jsem rád, že to byli právě téměř mí sousedé, kteří se nebáli a vlastně nastartovali revoluci na pražském magistrátu.

Předem se omlouvám puntičkářům, ale nebudu uvádět přesná data - jistě si je ovšem každý, kdo bude potřebovat, dohledá.

Začal to pan Richter s panem Šťastným: rezignovali na svoje místa zastupitelů. Jak sdělil pan Richter, už se nemohl dívat a nést spoluzodpovědnost za to, jak se na magistrátu nebojuje s korupcí a jak to tam celkově upadá. Proto se bude nadále zaobírat pouze starostování Prahy 10. Hurá!

Aby ovšem ODS a ani Praha 10 nepřišla o svoje křesla na magistrátu, obsadili tato místa pánové Zoufalík (dlouhodobý vlivný vyšší úředník Prahy 10, momentálně místostarosta) a Vinš. Nicméně kdo ví, jestli vůbec zasedli na nějakém zasedání magistrátu, protože 24.5.2013 už z těchto postů zase rezignovali (http://www.metro.cz/prazska-ods-navrhla-vylouceni-novych-zastupitelu-vinse-a-zoufalika-1id-/co-se-deje.aspx?c=A130523_152850_co-se-deje_jbs). Boje o ovládnutí Prahy tím zdaleka neskončily, jsme zřejmě teprve na začátku, ale to není obsahem tohoto blogu...

Proč to tady vlastně píši?

Chci veřejně prohlásit, jak si vážím postoje svých zástupců desítky! Jsem hrdý za zástupce svojí městské části, že jsou vždy ochotni prosazovat zásady transparentnosti a poctivosti a že jsou schopni a ochotni obětovat i vlastní posty! Vše, co by nebylo v zájmu občanů, je pro ně tabu. A nějaké nízké osobní zájmy jsou jim zcela cizí! Jen tak dál, hoši! Ještě že vás máme, protože bez vás by byl svět o hodně špatnější a zkorumpovanější!

***********************************

*****************

********

Autor: Jan Baše | neděle 26.5.2013 15:31 | karma článku: 13,25 | přečteno: 980x