Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

20. 11. 2011 18:55
a teď ještě jednou a místo do pánů to napřete do psů

To mi vadí mnohem víc, protože kálet jsem pána (nebo nedejbože dámu) ve městě ještě nikdy neviděl, kdežto tlačící čokly uvidím na sto metrech dva až tři - podle toho kdy se odvážím ven.

Jenom každý osmý až desátý psovod má pytlík (na to, co vyprodukoval jeho pes), ale jsem vděčný i za to.

3 0
možnosti
JN

Wrunx

20. 11. 2011 18:31
Chudáci

američani, nejspíš žijí ze vzduchu a nikdy nic nevylučují, a když, tak nejspíš úhledně zabalené a růžovou pentlí převázané, že, když je už samotné vyslovení otázky "kde je tady záchod" pro ně vlastně lehce nechutné... Jen nebojte, tomu ideálu se už začínají přibližovat čeští důchodci, ti taky nebudou nic vylučovat, protože nebudou mít co do huby.

2 0
možnosti
AJ

astrudina

20. 11. 2011 17:25
Musím říci, že mi to taky dost vadí,

hlavně ta lhostejnost, prostě se vymočím zrovna teď, páč potřebuju- jo, a že vy se nechcete koukat na mé přirození a že vůbec na tyto věci nejste zvědavá - prudérní bábo, já mám přece na to PRÁVO.

To cituji ohlasy na mé občasné znechucené komentáře- taky naznačují, že asi nemám chlapa a že mě to vzrušuje atd - no prostě co dodat.

Slušnost, určité ohledy, nevím, jak to znovu vrátit. Pomohl by pepřák - pepřová střela, dobře mířená?;-)

0 0
možnosti
JN

Wrunx

20. 11. 2011 18:37
Re: Musím říci, že mi to taky dost vadí,

A co takhle nahlédnout do těch zatracovaných předlistopadových časů? Kupříkladu na Sadech v ČB byly dva veřejné záchodky. Z jednoho je dnes fastfood (dobrou chuť přeji), druhý zmizel bez náhrady i s boudou. Proč tehdy na takovou obyčejnou věc jaksi peníze byly, a dnes nejsou? No, odpověď je snadná: žijeme konečně ve svobodné zemi, tak si můžeme svobodně močit kde se nám zachce. Ne?

1 0
možnosti