Ing. Jana Čuňátová (KSČM) ukázala, jak se vetřít do diskuze...

... aneb "technická". Byl to vrcholný komický výstup frašky jménem 21. jednání zastupitelstva Prahy 10, na kterém se, po cituplných projevech o ničem, nakonec krásně hladce schválil rozpočet na rok 2014. Ing. Jana Čuňátová je předsedkyní KoV, předsedkyně Klubu zastupitelů KSČM a dokázala svým šikovným výstupem pobavit opravdu všechny. Škoda, že nemělo jít o komedii, ale o jednání zastupitelstva...

(Pozn.: Příspěvek paní Čuňátové byl reakcí na projev pana Richtera, který ke konci svojí řeči de facto vyzval strany, které nejsou v koalici Prahy 10, aby se nad sebou zamysleli, proč se sami vyřadili z možnosti sedět v Radě a rozhodovat... Starosta pan Zoufalík paní Čunátové dal slovo z toho popudu, že se hlásila s technickou připomínkou. )

"Takže když dovolíte, já tady posloucham chvíli jak občany Prahy 10, tak tedy nás zastupitele a dost mě to překvvapuje, ty jednotlivý postoje, který jsou tady jaksi přijímány."

(Pozn.: Do řeči vstupuje starosta Zoufalík.)

"Je to technická, paní Čuňátová?"

(Pozn.: Paní Čuňátová odpovídá.)

"Je to technická, já to zkrátím velice dobře. Protože pan místostarosta jaksi hovořil o koalici, my v koalici nejsme, my jsme opoziční strana, KSČM vždycky byla samostatnou stranou, a protože jsem ten materiál dostatečně dobře prostudovala, divím se ještě více, že tímto způsobem tady je takto o tom hovořeno. Já můžu prohlásit, že teda, já vím, není to technická, promiňte, ale mně to nedá, mně to nedá, protože já mám v rodině... (Pozn.: řeč je přerušena smíchem zastupitelů a panem Zoufalíkem)

"Paní Čuňátová, proč zrovna Vy mi to tady takhle kazíte?"

"Já vim, já vim, protože už dost dlouhu poslouchám ty řeči okolo materiálu, kterej by měl bejt hodně jasněj, vždyť přece my chceme ten sport podporovat, já podporuju tvrdě Bohemku, protože jsem v tom i měla v rodině, takže promiňte."

(Pozn.: Pan starosta konečně dokázal ukončit onu "technickou - netechnickou".)

"Paní Čunátová promiňte, tak si potom vemte faktickou..."

Originál je možno si poslechnout "live" na adrese níže - stopáž 1:10:10 až 1:11:25.

http://www.youtube.com/watch?v=Cb0hL8FCrIg#t=309

*************************************

Co víc dodat? Že příště bude další perla z jednání zastupitelstva!

A komunální volby se blíží ...

Autor: Jan Baše | středa 26.2.2014 22:10 | karma článku: 13,96 | přečteno: 1424x