Demonstrace ve čtvrtek 20.5. před pražským magistrátem

Dostal jsem emai: 20. května od 17. do 18. hodiny se bude demonstrovat "...na pražském Mafiánském náměstí". Písmenko F je sice na klávesnici nedaleko od R, ale bojím se, že se Martin J. Kadrman, viceprezident Asociace sdružení pro ochranu a rozvoj kulturního dědictví ČR ( www.zachrante-karluv-most.cz), nepřepsal omylem...

O co půjde? O opravu Karlova mostu, o pana Béma, o radního pro kulturu Ondřeje Pechu, o "památkáře" Jana Kněžíka či o údajného zloděje stříbrných svícnů, poslance, náměstka primátora Jana Burgermeister a jeho manželku. Nemá cenu se zde příliš rozepisovat, kdo chce, může si mnohé sám najít a zjistit.

Pozvánka na čtvrtek

Něco o panu Bergmeisterovi

Nechci zde přesvědčovat Pražáky, kteří jsou s pražským vedením spokojeni, o tom, že si mají myslet něco jiného. Pokud byste ovšem patřili k lidem "z druhého břehu", přijďte. Já jsem byl na malé manifestaci koncem března a nelitoval jsem. To ale bylo ráno v 9 hodin, před posledním zasedáním pražského zastupitelstva před volbami - zasedání v dubnu a v květnu si totiž zastupitelé kvůli "nebezpečí předvolebního boje" zrušili...

Tenkrát se akce jmenovala "Bémokracie není demokracie" a nudné to rozhodně nebylo. Pepa Nos zazpíval několik svých pecek a ukončeno to bylo happeningem, který ukazoval, jak krásnou Prahu (představovanou kouzelnou mladou dívkou) musíme zabetonovat, aby vše bylo rovné, hladké a čisté (viz. foto).

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve čtvrtek by tam mohlo přijít myslím více lidí než v devět ráno, protože přeci jen někteří z nás si musí nějakým způsobem vydělávat na živobytí. Ne každý je poslancem, náměstkem radního, ne každý zasedá ve správní radě či rozhoduje o obecních penězích, aby mohl dopoledne trávit jalovým postáváním na pražské dlažbě ;-)

Mějte se fajn! A nebojte, už brzy bude po volbách, naštěstí...

Děkuji za pozornost - Jan Baše

*****************************
************
***

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Baše | neděle 16.5.2010 18:57 | karma článku: 8,03 | přečteno: 1531x