Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jestli by třeba Rusku nepomohlo, kdybysme jim na pomoc vyslali Rychetského. Ona by ta volební ztuhlost možná pak povolila.

2 2
možnosti
Foto

Dobrá myšlenka. Po volbách by uzákonil, že nevyhrává první, ale poslední.

1 0
možnosti
Foto

Setrvání Putina v Kremlu bylo a je jasné nejen v právě proběhlých volbách, ale jistě i v příštích a všech dalších, tedy to má doživotně.

Obávám se však, že báťuška po volbách začně mít více volného času, nebude už likvidovat oponenty a opozici v zájmu svého vítězství, a začne se více soustředit na likvidaci jiných národů. Bude se chtít ukázat jsko nejsilnější a nejlepší a obávám se zaměření na Západ. Ne přímo, to Rus nedělá, ale oklikou, někoho vyprovokuje, popř. jeho spojenec se tohjo ume a on se vmísí jako zachránce. A obávám se, že to nebude dlouho trvat......

1 0
možnosti
Foto

Až se ukončí konflikt na Ukrajině bude mít Putin bezpochyby zájem o Západ. Ale jinak, než píšete. Bude se chtít usmířit. EU to přivítá, protože Rusko potřebuje. I pro USA bude lepší s Ruskem spolupracovat, než zavrženým Ruskem posílit Čínu.

2 1
možnosti
Foto

Pokud jde o Rusko, tak nevýhra Putina za současných podmínek v Rusku by byla velkým překvapením. A víc, než samotní Rusové, by se takového výsledků lekly státy NATO.

5 2
možnosti
Foto

To jsem rád, že Honzík Zieglerů mi dal mínus. To je důkaz toho, že se pletu, a že podle Honzíka by prohra Putina za současné situace v Rusku žádným překvapením nebyla, protože on si je jistý, že Putin volby nevyhraje.

3 2
možnosti
Foto

V souvislosti s bratrem Bartoškem a sloganem Fučíka mě napadla mírná oprava sloganu pro Česko pod vládou Péti-koalice:

"Země, kde zítra znamená před 10 roky".

3 5
možnosti
JN

J98o72s34e25f 59N41i62k57l

17. 3. 2024 17:04

Ano, dalo se to čekat. Většina Rusů vnímá Putina jako silného lídra. Putin, oproti svým předchůdcům, vytvořil z ruského státu stabilní systém, ekonomicky i politicky. Na straně RF stojí většina asijských, afrických a latinskoamerických zemí.

2 6
možnosti
JZ

Jen doplnění. V Rusku se nekonaly prezidentské volby, ale obyčejná podvodnická fraška.

5 0
možnosti
Foto

O většinové podpoře Putina nemůže být sporu. Vyhrál by tak i tak, tudíž jeho volební vítězství není podvod.

1 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Přesně a výstižně popsáno.

8 0
možnosti
Foto

U nás počet voličů při volbách do senátu naznačuje, že by ho nevoliči nejraději zrušili a nikdo z politiků za tím účelem neprosadí referendum, které by dalo jasnou odpověď. Hnutí ANO při volbách získá téměř trojnásobek hlasů, co druhá strana v pořadí a zařídí se to i s pomocí ÚS, aby nemohlo vládnout.

4 9
možnosti
LS

Článek je o Rusku, demagogu

9 6
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 727x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik