Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

To je sice hezké, se od toho distancovat, odsoudit to, tvrdit, jak jsme Charlie... dokonce i požadovat, ať se situace řeší můžeme... ovšem  ve spojení s tím, jak to ve Francii vypadá, jsou to dost hraběcí rady. 

Jak vyhostit ty miliony rodilých Francouzů? Nebo jak jim dát alespoň "najíst" a zajistit budoucnost s nějakou vizí, aby se z nedostatku jiných cílů neobraceli k radikálnímu islamismu? 

Na vině je system, který dovolil aby se extremismus účelově vydával za svobodu slova, i ten, který dovolil vznik muslimských ghett. Co s ním?

0 0
možnosti
Foto

"Muslimové, kteří v 7. století vytvořili úspěšně novou společnost, jsou si jisti o správnosti nastolené cesty, která podle nich, jako jediná naplňuje Boží plán. Možnost nezdaru realizace islámu ve světě neberou v žádném případě v úvahu. Z toho, že existuje jen jediný Bůh vyplývá, že může existovat také jen jediné náboženství a jediný zákon všech zákonů pro všechny lidi na světě" http://echo24.cz/a/ijqNk/nedrazdit-muslimy-a-nechaji-nas-na-pokoji-pak-neznate-koran

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 723x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik