Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

o zákazu systému Fijitsu se jedná prakticky rok. Víceméně se předpokládalo, že bude odstaven.

Teď mi drahý bojovníku s větrnými mlýny skus vysvětlit, co za odborníky nám to ministerstvo řídí, protože pokud ne jistota, tak alespoň jedna z variant od začátku byla, že se systém odstaví. Kde je nějaká věcná aktivita, přinejmenším preventivní převod dat do starého systému předem?

Nemeleš ty náhodou prázdnou slámu? Nebo jsi taky takový odborník? Neodkopal jsi se trošku víc, než jsi chtěl?

1 0
možnosti
Foto

Pane autore, systém nevypnul Drábek, ale ty firmy na základě rozhodnutí ÚOHS. Ještě vyčkejte, jak o odvolání rozhodne Krajský soud v Brně. To, že nemáte rád (jako každý správný lidovec) TOP09, není důvodem k překrucování faktů. Ale vy jste vlastně lidovec...

0 0
možnosti
Foto

Ve zprávách zazněla formulace, že soud zakázal od nového roku používat ten nový software. Tak to je snad v pořádku, že to vypnuli - respektují nařízení soudu, ne?

Otázka je, jestli je soudce na svém místě, když se domnívá, že změnit software na zpracování v výplatu dávek je totéž, jako odstavit jedno auto a na další cestu vyrazit v jiném, a proto lze zakázat používání jednoho a nařídit používání toho předchozího.

Smutné na tom ovšem je to, že následky nekompetentních rozhodnutí státu odnesou občané v tíživé situaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 723x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik