Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pan Bartosek se ukazuje, ze je presny cesky politik. Napise clanek a o diskuzi nestoji. Vypada to, jako rceni  'promluvil kral a vy luzo do toho nemate co mluvit' !!!! Uzasne !! A to mluvi o demokracii. Moje presvedceni mi nedovoluje pana Bartosku, mistopredsedu snemovny, nazvat pravym jmenem.

0 0
možnosti
KV

K26a42r14e80l 45V81o63v15e65s

21. 7. 2015 16:50

Lidovci, to je esence toho nejhoršího co existuje v české ( předtím československé politice ), okrajová extremistická strana, která se nezalekne ničeho, jen aby se dostala ke korytům a ty si řádně užila. Klidně se spojí i s nepřáteli našeho státu - sudetskými Němci - hlavně když z toho něco kápne.

0 0
možnosti
Foto

Demokracie je novodobý nástroj vládnoucí kasty , která si nechá skrze demokratická pravidla zlegalizovat olupování ostatních lidí.

0 0
možnosti
VM

V96á49c57l66a16v 69M73a79c22h

21. 7. 2015 11:37

Demokracie ve které politici nerespektují přání těch kdo je zvolili není demokracií

1 0
možnosti
ES

Jestliže jste oprávněně pohoršen nad tím, že "diktát menšiny a potlačování občanských i lidských práv už tu byl v minulosti několikrát", doporučuji vám prosadit referendum o ochotě občanů této země  přijímat muslimské migranty; zjistíte, "diktát menšiny" vůči většině probíhá právě teď.

5 0
možnosti
JL

Nesouhlasim s kriklouny jak je popisujete. Vsak take se mi nelibi organizace vedeni statu, kdy je nutne takhle vyjadrovat nespokojenost. Zde je citat od vazeneho novinare, ktery vystihuje presne jak citin ja, obcan CR.

   „Ponižuje nás nedůstojnost parlamentu, který i státní nezbytnosti vyřizuje stranickým handlem, ponižuje nás parlamentní systém, v němž bez hrubé a honorované majority by potřeby státu nebyly uhájeny. Ponižuje a skličuje nás přízemnost politického jednání, co jde vysoko nad domácí zájmy stran, je politickým exponentům tak lhostejno, jako chalupníkovi aviatika. Ponižuje nás samozřejmost, se kterou političtí machři přijímají fakt, že stát je odevzdán stranám k exploataci. Ponižuje nás osobní úroveň mnohých, z nich strany učinily vladaře nad věcmi národa. Ponižuje nás forma i duch politiky, jež vládne pomocí nečistých kompromisů mezi bezohlednými zájmy…. Jsme-li nespokojeni, volá se na nás: Pracujte ve stranách! Ne, je-li nám čeho třeba, tedy je to pracovat proti stranám, proti vládě stran, proti hlasovací mašinérii, proti inkompetenci, proti politice za zavřenými dveřmi, proti všemohoucnosti výkonných výborů, proti našemu ponížení, proti úpadku demokracie.“

Tento citat je 90 let stary. Napsan pro Lidove noviny. Autor je snad nejlepsi novinar co zil. Necham vas hadat, kdo to napsal. Ve stejne dobe premyslejte, co VY muzete udelat, aby ta pravda tohoto citatu uz nebyla pravdou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik