Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Mně by hlavně zajímalo, jak si náš moudrý hradní vládcepředstavuje to znárodnění České televize. PS Parlamentu ČR volí Radu ČT - http://www.zakonyprolidi.cz/cs/1991-483.Rada volí ředitele ČT a vykonává kontrolu ČT jako po stránce obsahové tak ifinanční. Co se na tom dá dále znárodnit?

1 0
možnosti
VN

Může se udělat systém , kdy například v kompetenci ministra kultury bude jmenovat a odvolávat ředitele ČT. Potom strana , která získá toto křeslo bude mít neomezený vliv na to , co tento sdělovací prostředek bude vysílat.

V dnešním systému je mnohem složitější ovládnutí sdělovacích prostředků jednou stranu

0 0
možnosti
VV

Koncesionářské poplatky byly zavedeny v padesátých létech, kdy televizi měl každý dvacátý občan. Bylo logické, aby si tuto službu platil ten, kdo měl televizi. Dnes má televizi každý. Nemá smysl dále udržovat koncesionářské poplatky, ale platit provoz ČT ze státního rozpočtu. Ve sněmovně ať se hádají, kolik ČT dostane.

Já ČT nesleduji, ale poplatek platit musím, jinak přijde exekutor.

Představy o tom, jak bude Zeman ovlivňovat vysílání a jak včera psychomaniakálně psal Oleksandr Mytrofanyč v Právu (to byl vtip, jmenuje se Mitrofanov) jsou někde úplně mimo.

Pochopitelně by musela být zachována role Rady pro vysílání.

0 0
možnosti
JP

TV ruší odně lidí, takže se vzhledem k nízké kvalitě vysílání může stát, že koncesionářské poplatky stejně nebudou, protože lidi prostě zruší TV

0 0
možnosti
VV

Televizi nemůžete zrušit, protože koncesionářský poplatek neplatíte za to, že na ni koukáte, ale že ji máte. A platí to i pro televizní modul v počítači.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s charakteristikou MZ jako člověka , který vše ví , vše zná a všude byl dvakrát.

Ríkávalo se takovým lidem - brouk Pytlík...:-)

5 1
možnosti
DB

nepamatuji se, že by se vyjadřoval k evoluci, k astrofyzice, psychologii, sociologii, a nebo paleontologii....ani k otázkám průjezdnosti českých měst nebo lesů....nekomentoval algoritmy výpočtu počasí, ani gramatiku hebrejštiny....

je toho strašně moc co nikdy nekomentoval...pokud se nepletu...a pokud mi některé jeho komentáře neunikly...

A teď k televizi...já osobně neznám ředitele, ale rozhodně mám veliké problémy s kvalitou programů ...na můj vkus velmi nízká kvalita co by základ a jen občas program , na který se člověk může dívat...takových je ale velmi málo...bohužel...

3 1
možnosti
ZB

Karma.Zeman jen řekl,to co jeho voliči chtějí slyšet...mnoho z nich by nemělo se znárodněním čehokoliv žádný problém...

3 1
možnosti
FL

To by mohlo být zajímavé, Zeman by mohl komentovat fotbal i hokej, hodnotit a komentovat různé veřejností sledované situace místo Jílkové a třeba i tancovat v těch soutěžích, nemǔžu si vzpomenout jak se to jmenuje. No a kdyby mu ještě vyšel čas mohl by uvádět pořad "Sama doma", samozřejmě po úpravě na "Sám doma".

1 2
možnosti
JD

J32a78n 64D72o58s48t75a40l

12. 5. 2016 21:45

Prý souhlasíte s jeho vetem školského zákona - to jako kvuli inkluzi? Ale s tou jeho veto vůbec nesouvisí :-DDDD ta už je dávno odsouhlasená a současné veto na ní nemá žádný vliv. To je jenom další Zemanovo předvolební lež.

1 0
možnosti
JZ

Pokud veřejnoprávní medium lže, vysílá jen tendenční pořady a zamlčuje pravdivé skutečnosti, je třeba s tím něco dělat. Asi nejlépe odvolat ředitele, ale obávám se, že toto nepomůže, neb ředitel je jen loutka ovládaná politiky.Je potřeba dělat něco s politiky a k tomu máme volby. Takže příště již žádného Sobotku, Babiše či Bělohrádka a pak potažmo Dvořáka.

3 3
možnosti
AK

Ano, nezestátňovat, ale rovnou zrušit.R^

3 1
možnosti
JF

Nerušit, zrušit měsíční výpalné.

1 1
možnosti
VK

Všechno zadarmo. Volič ČSSD?

1 2
možnosti
  • Počet článků 2672
  • Celková karma 29,98
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články