Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je samozřejmě velkou hanebností obvinit ministra zdravotnictví a ředitelku SÚKLu, že kvůli jejich neochotě umožnit používání neschválené ruské vakcíny Sputnik V na území ČR umírají zbytečně lidé.

Ministr Blatný se už opakovaně vyjádřil, že dokud bude ministrem zdravotnictví, žádné neschválené vakcíny se u nás používat nebudou. Teď navíc prohlásil, že neodstoupí.

Zaregistroval jsem na toto téma vtipný komentář: "Prezidentu Zemanovi se povedl husarský kousek. Během jednoho půldne dosáhl proměny ministra Blatného z otloukánka na hrdinu."

3 0
možnosti
Foto

Náznak jakoby objektivnosti a logiky, pak dlouhá litanie nepodložených tvrzení až lží a pak směs demagogie.

Zapomněl jste napsat, že plédovaná vakcína je odmítána v samotném Rusku a to dokonce i nejvyšším Putinem. Na celém světě je tak 7 - 8 států, kteří v NOUZOVÉM režimu Sputnik aplikují, ostatní čekají na jeho schválení a registraci, pak s ním nebudou mít problémy. Tuhle vakcínu politizují sami Rusové, vy a vám podobní. Ruská strana od loňského roku několikrát lživě tvrdila, že požádala o registraci, aby podvodně dosáhla přijetí vakcíny trhem a jejího aplikování, naposledy ještě v letošním lednu nebo únoru. A do toho se náš nestranný a laskavý prezident dožaduje odvolání těch, kteří nechtějí neotestovanou vakcínu pustit mezi lidi.

A tohle vy obhajujete. Musíte mít hodně hroší kůži.

4 1
možnosti
JK

Máte prostě záměrně selektivní přístup a protože je to i zjevné, tak mi to připadá dost podlé a hanebné. Velmi kriticky se ohrazujete, že se opozice ohání mrtvolami a že se k tomu snížil Miloš.

No tak to si pusťte jednání ve sněmovně a všechna dostupná zpravodajství z doby kdy vláda žádala, prosila o prodloužení nouzového stavu. To se vám musí udělat hnedle šoufl a po ukázce emotivního výlevu Hamáčka u pultíku, je obsah kompletně venku.

Rusové mají s výrobou problémy, mají pro sebe málo a mají problém s vysokým procentem odpíračů očkování, přesto neváhají podporovat společenské i vládní krize v Evropě. Požádali u EMA o registraci a nedodali kompletní dokumentaci, přesto EMA nestandardně zahájila šetření a očekává, že zbytek bude rychle dodán. Protože rusáci lžou a podvádějí, což jsme si už několikrát na vlastní kůži ověřili, tak jim nevěřím i teď a bláhový trouba je ten, co jim zase uvěří.

4 0
možnosti
JF

" ...politika podlá a hanebná. Právě k této politice se nyní snížil i český prezident Miloš Zeman."

Není se čemu divit, u pana prezidenta nejde o exces, ale o standard. A ani to, že má za zády Putinova p/Rezidenta Nejedlého, mu není omluvou! Rv

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=767188

2 0
možnosti
Foto

J62i62r30i 33C79i18z

11. 3. 2021 11:41

Vazeny autore blogu, mel byste videt dalsi souvislosti s ockovanim neschvalenych vakcin, protoze pandemie zasahla cely svet. Jestlize napr. opet poletim do LA navstivit svoji rodinu a prokazu se celnikum neschvalenou vakcinou, obratem me poslou zpet a nepusti na uzemi USA. Stejne mohou postupovat i staty EU, aby zabranili potencionalnimu nosici se pohybovat u nich. Soucasny prezident CR nikam necestuje krome Ruska a Ciny, protoze se s nim nechce nikdo bavit, tak je celkem jedno, jakou vakcinou bude ockovany. Pro bezneho obcana ockovani neschvalenou vakcinou muze znamenat zakaz cestovani tam, kde ji neuznaji za regulerni.

2 0
možnosti
Foto

Současný prezident ČR už očkovaný byl a to schválenou americkou vakcínou.

2 0
možnosti
PK

Má smůlu , nedostane jí...

0 0
možnosti
MV

Zeman nekona tam, kde by mel (napr. Mynar) a kona tam, kde mu neprislusi (napr. aktualne Blatny)

Cesko potrebuje prezidenta s respektem. v soucasne dobe nepotrebujeme paňácu, jakym se Zeman stal

10 0
možnosti
Foto

Místo kritiky byste měl státníka Zemana pochválit, že umí jít proti proudu a umí obchodovat. Díky němu si západní producenti budou předcházet v dodávkách svých produktů na český trh, nebotˇ si budou vědomi, že hrozí riziko, že je nahradí Sputnik.

0 5
možnosti
MM

Jde proti proudu a umí obchodovat, pro sebe a svou partičku určitě a vy zase umíte pobavit.

9 0
možnosti
MB

Miloš Zeman mi skutečně připadá, jako nějaká pra podivná bytost. Cosi jako ptakojkeštěr, medvěd brtník, křížený s Etnou ! Cosi, co už vyhynulo, pak to přejde do zimního spánku,a aby to zase občas vybaflo.

ČR je v nouzi, potřebuje uklidnit a dát naději. Miloš to dělá nesmírně zvláštně ! Veřejně mluví do věcí, které mu nenáleží - odvolává povolává, nakupuje - nevím za co a proč ? Kdo poukáže, že asi není zcela normální - Debilem jest. Já se tedy hlásím jako první ! Normální a uklidňující - mi to nepřipadá ! Mj., jeho pohůnek Mynář již má prověrku ? Machinace kolem Obory - jsou už dořešeny ... ? :-)

6 1
možnosti
VB

V Maďarsku novináři marně pátrají po přesnějších číslech, kolik jaké vakcíny se tam zatím očkovalo. Stát se přiznává hlavně k vakcíně Pfizer, s kterou prý bylo očkováno nejvíc lidí, jenže další údaje nejsou jasné, např. kolik jakých lidí bylo vlastně očkováno čínskou vakcínou (to se spíše tají), u Sputniku se zdálo, že s ním zatím nikdo očkován nebyl. Mlžení čísel zřejmě má i cíl, aby se nevědělo, kolika lidem oddálili či vůbec neposkytli druhou dávku.

1 0
možnosti
Foto

V Maďarsku se prý lékaři bouřili proti vládnímu nařízení, které jim mělo zakazovat, aby své pacienty informovali o tom, jakým typem vakcíny je očkují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2660
  • Celková karma 31,52
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články