Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Myslím si, že Ukrajinci pod vlivem svého velikášství (ne nepodobného ruskému) zmeškali příležitosti vytvořit opravdu stabilní a demokratický stát s jasnými hranicemi. Příležitostí byly Minské dohody, které ještě umožňovaly si ponechat určitou moc nad Donbasem a neztratit jej úplně. Další příležitost byla když se Rusové začali stahovat od Kyjeva a Putin prohlásil, že je ochoten jednat s podmínkou samostatnosti Donbaských republik a uznání Krymu ruským. Nyní už Rusové nedají ani Cherson a Záporoží. Postupně už nedají ani Charkov. A Zeleňskij nebude a nebude jednat. Kde tom skončí? Opravdu bude už jen jednání o kapitulaci?

0 0
možnosti
JP

Kolaboranti většinou končí na šibenici.

0 0
možnosti
VP

Kdo to je, pane Procházka a kdo to určí?

0 0
možnosti
MT

Přesně tak ! Proto to osmileté řádění nácků muselo být potrestáno.

4 3
možnosti
JL

Kterych nacku? Minite tech co agresory jsou, tedy kremelskych?

5 1
možnosti
PK

Strašíte krásně, ale špatně. Už si proboha uvědomte, že Krym není Ruský! A to pro nikoho na světě. Že si nějaký russký bastard vzpomene a vydává cosi, za svou pravdu neznamená, že to pravda je.

12 2
možnosti
ZD

I vy byste si mohl uvědomit historické souvislosti a netvrdit tak svéhlavě co je koho. Mocnosti mají svoje zájmy a jsou schopné tvrdit , že je jejich právě to co se jim hodí a rozhodně najdou v historii dost argumentů na podporu velmocenských zájmů.

1 0
možnosti
Foto

Kolik válek Ruská federace vyvolala a kolika válek se Ruská federace přímo zúčastnila. Rok 1992 válka Podněstří, roky 1992-1997 Tádžikistán, roky 1991-1993 válka v Abcházii, roky 1991- 1993 válka v Gruzii, rok 1993 Ázerbájdžán, 1994-1996 první čečenská válka, rok 1999 válka v Dagestánu, roky 1999-2009 druhá válka v Čečensku, rok 2008 válka v Jižní Osetii, rok 2009 Kavkaz, rok 2014 do současnosti válka na Ukrajině, rok 2015 válka v Sýrii, 2018 válka ve Středoafrické republice.

18 0
možnosti
HH

A co? V tom čase nikdo jiný neválčil? Že by Vám paměť nesloužila a nebo jen selekce?

1 3
možnosti
JB

J38i56r76i 25B82o39r

18. 7. 2022 13:44

už je to nuda.

0 0
možnosti
JK

On ten Méďa z Ruska je slyšet čím dál častěji, a jaký je to učiněný drsňák, jak strýček Vovka zamlada. No a tady autor jen uslyší hlas prvního slouhy Putina už má stažené kalhoty, na nic nečeká. Chudák, dělá to teď dost často, aby se nám nenastydnul. No jo ale s těmi staženými kalhotami vyznívá taky dost srandovně to vrážení klínů mezi Ukrajinu a svobodný svět, autor nás tady s holým zadkem prosí abychom nevěřili Ukrajině a Zelenskému a aby oni nevěřili nám. A já ho prosím také, "neotáčet se".;-D

9 1
možnosti
HH

"Svobodný svět"? To si děláte srandu.

1 4
možnosti
AM

A70d26a26m 16M95a30l66ý

18. 7. 2022 11:53

To je názor: Rusko může vše, protože má jaderné zbraně!

Pak se ptám: Každý, kdo má jaderné zbraně, může vše?

Nejspíš ne. Rusko si dnes spíše stouplo do jedné linie s KLDR. Tak s ním bude nyní jednáno. Ano, mají atomovky, ale to jim nezaručuje, že mohou vše. Myslím, že přijdou o vše nebo alespoň o mnohem víc než si dokázali představit. A tak u toho budou alespoň hlasitě štěkat.

14 2
možnosti
JD

Už aby to bylo.

0 0
možnosti
ZK

Zazněla obava z okupovaných oblastí, že Želenskyj obnoví osvobozující ofenzivu. "Pod Moskvou nebo pod Kyjevem, nám je to fuk. My chceme začít normálně žít. Dyť to trvá s různou intenzitou už roky".

"Tak to ne, prostí Ukrajinci, bojujte dál. Naši mocní vám budou posílat zbraně a my zde od klávesnic vám budeme dál držet palce. Vydržte, jsme s vámi."

Možná tušíte to co já. Kam nás asi s naším klávesnicovým odhodláním obyčejnej Ukrajinac, stojící u svýho rozbitýho domku, pošle.

8 5
možnosti
JZ

Řešení je jednoduché, ať rusáci okamžitě zastaví agresi proti Ukrajině.

9 1
možnosti
JV

Po celou dobu vůbec nejde o Ukrajince. Jde o rozdělení sféry vlivu mezi Západem a Ruskem. USA jsou schovány za značku NATO a Evropa s Ukrajinou to odnášejí.

11 10
možnosti
ZD

Souhlas, přesně tak se mi to jeví. Ono je za tím současně schována i likvidace konkurenceschopnosti EU. Ten konflikt je prospěšný mnoha velmocenským zájmům.

4 3
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články