Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ano. Dá se předpokládat, že bolševicko-fašistická soldateska s podporou ANO znemožní, aby soud mohl o Z*manově kolaboraci a vlastizradě jednat. Konec konců, i to lze považovat za rozsudek.

0 0
možnosti
VO

To tedy znamená držet pusu a krok? ;-) to nemyslíte vážně, že ne?

0 0
možnosti
VO

Takže... jiným slovy... držet pusu a krok, minimálně proto, že ve sněmovně proti Zemanovi vystoupí málokdo?

0 0
možnosti
Foto

ať pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí!

0 0
možnosti
AN

No, mohli si v tom čase pojezdit po nějakých exotických destinacích, ono by to vyšlo nastejno..

3 0
možnosti
ZE

Historie bude na Miloše Zemana vzpomínat jako na morální zrůdu, které byly zájmy České republiky ukradené. Zemanovi jde jen o osobní ego, o mstu každému, kdo je v jeho očích nepřítel. Kroky pana Lásky jsou oprávněné. Zeman je prostě komunista, i když nemá u sebe legitimaci.

2 11
možnosti
MT

A tato ústavní žaloba bude mit přiléhavy nazev: "Pravda, Láska, a pár facek"... :-/

7 0
možnosti
FS

Musíte mít hodně rád toho našeho prezidenta, pane Bartoni, když ho tak zoufale obhajujete.Ale pozor, z hluboké lásky se už mnoho lidí zbláznilo!

Pan senátor Láska není žádný naiva a dobře ví, kolik hlasů je třeba k odvolání prezidenta z funkce. Na druhou stranu je třeba udělat účet a podtrhnout součet - zopakovat všechny ty lži a podtrhy prezidenta a jeho squadry, aby si to takoví jako jste vy a ještě další, ti úplně naivní, uvědoměli, co se všechno děje.

Dám vám příklad: Jistě jste se v neděli díval na ČT na Noru Fridrichovou a jeji pořad 168 hodin. Krásně tam ukázala, jak náš prezident naprosto kašle na své veřejně deklarované sliby pokud jde o Mynáře. Vám zřejmě ta podpora Mynaře za všechny jeho akce nevadí, vám nevadí že kašle na rozsudky soudů o Peroutkovi, o profesorech atd. atd. A protože vás podle vašich blogů zde prezentovaných neřadím do kategorie "úplně naivních", tak pořád marně přemýšlím proč to děláte. Asi budete nějaký "lepšočlověk" či co, už se v těch hanlivých názvech a kategoriích jdoucích z Hradu nevyznám....

7 19
možnosti
DR

Obávám se že neví lautr nic a výsledkem této jeho další šaškárny bude pouze další trapas.

16 1
možnosti
AL

Zasloužená karma.

R^

12 3
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články